Főoldal
Média


Az internethasználat veszélyeire is felhívják a figyelmet a digitális témahéten (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2017. április 1. - Idén is részt vesz az április eleji digitális témahét rendezvénysorozatán a Safer Internet Program (SIP) - közölte az MTI-vel a SIP hazai konzorciumi partnere, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat.

Bővebben...
 

Tiltakozott a lengyel sajtószabadság helyzetét érő bírálatok ellen a legnagyobb lengyel újságíró szervezet (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Varsó, 2017. március 3. - A lengyelországi sajtószabadság helyzetét érintő nemzetközi bírálatok ellen tiltakozott a legtöbb újságírót tömörítő Lengyel Újságíró Szövetség (SDP) pénteken közzétett nyilatkozatában, amelyben a szövetség több civil szervezetnek az Európai Bizottsághoz (EB) címzett levelére reagált.

Bővebben...
 

eNet-Telekom: okostelefonnal összemosódik a munka és a magánélet (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2017. február 28. - Az okostelefonokon az állandó online jelenlét miatt egyre jobban összemosódnak a munka és a magánélet határai, a dolgozó felnőtt magyar internetezők 86 százaléka használ okostelefont, és 78 százalékuk inkább dolgozik szabadidejében is alkalmanként a telefonján, csak munkaidőben is használhassa azt magáncélra - áll az eNet és a Magyar Telekom internetgazdaságról szóló legfrissebb kutatásában, amelyet kedden juttattak el az MTI-hez.

Bővebben...
 

Minden ötödik fiatal rosszul alszik a közösségi média miatt (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


London, 2017. január 18. - Minden ötödik fiatal rendszeresen felkel éjjel, hogy ellenőrizze üzeneteit a közösségi médián, s ezért jóval fáradékonyabbak, mint nyugodtan alvó társaik, ami nyomot hagy a közérzetükön - állapította meg egy új kutatás.

Bővebben...
 

Bizalmatlan az erdélyi magyar sajtó a Grindeanu-kormánnyal szemben (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Kolozsvár, 2017. január 5. - A Grindeanu-kormánnyal szembeni bizalmatlanságról árulkodnak az erdélyi magyar írott és elektronikus sajtóban csütörtökön megjelent véleménycikkek.

Bővebben...
 


5. oldal / 394

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 157 vendég böngészi