Főoldal
Média


Internetkapcsolat nélkül is ellophatják az adatokat a számítógépről (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2016. március 28. - Internetkapcsolat nélküli adatlopási módszert fedeztek fel az ESET szakemberei, amelyhez elegendő csupán egy fertőzött USB adathordozó.

Bővebben...
 

Deutsch: ősszel nyújtják be a V4-ek a nagy internetes cégek adóelkerülését kezelő javaslatot (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2016. március 21. - Ősszel kerülhet a brüsszeli döntéshozók asztalára a visegrádi négyek (V4) javaslata a nagy nemzetközi internetes cégek adóelkerülésének megszüntetéséről - mondta Deutsch Tamás, a Digitális Jóléti Program miniszterelnöki biztosa hétfőn az Inforádió Aréna című műsorában.

Bővebben...
 

Nézőpont Intézet: egyre többen állnak ki a közmédia szükségessége mellett (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2016. március 18. - Egyre többen állnak ki a közmédia szükségessége mellett - állapította meg a Nézőpont Intézet kutatása, amelyet pénteken juttattak el az MTI-hez.

Bővebben...
 

Új főszerkesztőt neveztek ki az Origo hírportál élére (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2016. március 17. - György Bence újságíró, televíziós szakember tölti be hétfőtől az Origo-New Wave Média csoport tartalomért felelős igazgatói és az origo.hu főszerkesztői pozícióját - közölte a hírportál csütörtökön az MTI-vel.

Bővebben...
 

Nielsen: valószínűtlen a hagyományos tévészolgáltatások eltűnése (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2016. március 16. - A médiakínálat gyors fejlődése, a csak online video szolgáltatások népszerűségének ellenére valószínűtlen, hogy eltűnne akár a hálózati, kábeles, vagy műholdas tartalomszolgáltatás - derül ki a Nielsen piackutató legfrissebb felméréséből.

Bővebben...
 


11. oldal / 394

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 151 vendég böngészi