Főoldal
Média


Kibervédelmi intézet: több ezer hazai weboldalt ért kibertámadás tavaly (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2016. február 19. - A Nemzeti Kibervédelmi Intézethez (NKI) érkezett bejelentések szerint tavaly több mint ötezer magyarországi weboldalt ért valamilyen kibertámadás.

Bővebben...
 

Napi 86 percet tölt a Facebookon az átlagos magyar felhasználó (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2016. február 16. - Átlagosan napi 86 percet tölt a világ legnagyobb taglétszámú közösségi oldalán, a Facebookon az átlagos magyar felhasználó. Hétköznap pár perccel rövidebb, hétvégén valamivel hosszabb ez az idő - tudható meg a Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesülete (MTE) által megrendelt, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa által finanszírozott kutatás összegzéséből.

Bővebben...
 

Megszűnik a The Independent nyomtatott kiadása (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

London, 2016. február 12. - Megszűnik márciustól a The Independent és vasárnapi testvérlapja, a The Independent on Sunday nyomtatott kiadása.

Bővebben...
 

Elegünk van Parászkából! (peticiok.com)

E-mail Nyomtatás PDF

2016. február 11. - Ezúton szeretnénk felkérni az érintett személyeket, akik közvetett vagy közvetlen formában médiafelületet biztosítanak a magyarellenességéről elhíresült - jelenleg Marosvásárhely közelében élő - újságírónak, Parászka Borókának, hogy lehetőségük szerint, ne járuljanak hozzá a bomlasztó, közösségromboló és általános ellenszenvet kiváltó cikkeinek, műsorainak, üzeneteinek a népszerűsítéséhez.

Bővebben...
 

Kommunikációs cégóriások hadüzenete a terrornak (Haszonhír)

E-mail Nyomtatás PDF

2016. február 9. - Az amerikai Google olyan szoftvert vet be, amely az Iszlám Állam angol és arab nevére érkező kereséseket a radikálisok megfékezését szolgáló oldalakra vezeti.

Bővebben...
 


11. oldal / 393

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 117 vendég böngészi