Főoldal
Média


Új főszerkesztőt neveztek ki az Origo hírportál élére (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2016. március 17. - György Bence újságíró, televíziós szakember tölti be hétfőtől az Origo-New Wave Média csoport tartalomért felelős igazgatói és az origo.hu főszerkesztői pozícióját - közölte a hírportál csütörtökön az MTI-vel.

Bővebben...
 

Nielsen: valószínűtlen a hagyományos tévészolgáltatások eltűnése (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2016. március 16. - A médiakínálat gyors fejlődése, a csak online video szolgáltatások népszerűségének ellenére valószínűtlen, hogy eltűnne akár a hálózati, kábeles, vagy műholdas tartalomszolgáltatás - derül ki a Nielsen piackutató legfrissebb felméréséből.

Bővebben...
 

Kürt: tömegesen terjednek a felhasználók adatait hozzáférhetetlenné tevő zsarolóvírusok (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2016. március 7. - Magyarországon is tömegesen terjednek a legújabb, a felhasználók adatait titkosítással hozzáférhetetlenné tevő zsarolóvírusok, amelyek egyik leggyakoribb képviselője a CTB-Locker - közölte az informatikai és információbiztonsággal foglalkozó Kürt Zrt. az MTI-vel hétfőn.

Bővebben...
 

Tisztújító közgyűlést tartott a helyi rádiók egyesülete (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2016. március 5. - A Helyi Rádiók Országos Egyesülete (HEROE) tisztújító közgyűlésén a mintegy félszáz helyi, valamint regionális, kereskedelmi és közösségi rádió képviselői Radetzky Andrást, a Magyar Katolikus Rádió vezérigazgató-helyettesét választották elnöknek.

Bővebben...
 

Ketten vehették át a Közmédia Életmű Díját (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2016. március 3. - Krajcsovits István tévés hangmérnök és Novotny Zoltán rádióriporter vehette át az először az idén kiosztott Közmédia Életmű Díjat; az elismerést csütörtökön a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) székházában adta át Vaszily Miklós megbízott vezérigazgató.

Bővebben...
 


11. oldal / 394

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 359 vendég böngészi