Főoldal Sajtószoba Kiadványszerkesztő osztály indul

Kiadványszerkesztő osztály indul

E-mail Nyomtatás PDF


Szeptember 1-jével kiadványszerkesztő szakmában indítunk osztályt nappali képzés keretében, ahova még mindig szeretettel várjuk a jelentkezőket! Feltételek: max. 21 éves életkor, érettségi.

Jelentkezési határidő: szept. 15., a Tannyomda elérhetőségein!
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , mobiltelefonszám: 06 30 9826 388,  cím: VIII. Tolnai Lajos utca 4-10. Telefon: 314 1654.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk! Akit érdekel a nyomdászat, a könyvek, újságok, kiadványok tervezése, szerkesztése, tördelése, aki csak érteni szeretne ahhoz, hogy a számítógép segítségével milyen lehetőségek vannak a grafikai tervezés és megvalósítás terén, azok számára nagyon jó lehetőséget ad a kezdéshez ez a szakma! Ezzel a tudással bármely helyen, bármilyen munkakörben plusz lehetőségek vannak az ember kezében, hiszen bárhol szükség lehet egy reklámkiadvány, egy meghívó, egy dokumentáció elkészítésére, és az itt megszerezhető tudással igényes, szép, dekoratív, de mindenek felett minőségi nyomtatványok állíthatók elő!

 

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 286 vendég böngészi