Főoldal muzsika Műfaji sokszínűség a Szolnoki Zenei Fesztiválon (MTI)

Műfaji sokszínűség a Szolnoki Zenei Fesztiválon (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Szolnok, 2015. április 18. - A komolyzenétől a népzenén át a könnyűzenéig szinte valamennyi műfaj kedvelői találnak számukra vonzó rendezvényt a 23. alkalommal, április 22. és május 28. között megrendezendő Szolnoki Zenei Fesztiválon - mondta Máténé Monori Márta, a fesztivál igazgatója szombaton az MTI-nek.
Lázár Kati színművész Jászai Mari-estje nyitja a rendezvénysorozatot: április 22-én az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ Kamaratermébe várják az érdeklődőket.
Rúzsa Magdi énekesnő április 29-én ad koncertet az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ Liszt Ferenc Hangversenytermében.
Herczku Ágnes és a Banda mutatja be a Bandázom című új, túlnyomórészt magyar népdalokat tartalmazó szólólemezét a megyeháza dísztermében május 6-án, közreműködik Nikola Parov, a lemez producere és zeneszerzője.
Az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ Liszt Ferenc Hangversenytermében lép fel Molnár Ferenc Caramel énekes május 12-én.
A Zeneakadémia vonós tanszékének tanárai, Szenthelyi Miklós és Szabadi Vilmos hegedű-, valamint Onczay Csaba gordonkaművész adnak koncertet tehetséges növendékeikkel május 19-én a megyeháza dísztermében.
A Budapest Bár lemezbemutató koncertjével ér véget a fesztivál május 28-án a Szolnoki Főiskola Campusában.
A műsorokról további információt a www.szolnokfesztival.hu oldalon találnak az érdeklődők.

 

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 200 vendég böngészi