Főoldal Modellvilág Huszonegy lány verseng a Magyarország szépe címért (MTI)

Huszonegy lány verseng a Magyarország szépe címért (MTI)

E-mail Nyomtatás PDFBudapest, 2015. június 5. - Több mint ezer jelentkező közül került ki az a huszonegy lány, akik közül tizenhatan június 21-én a Duna csatorna élő adásában mérkőzik meg egymással a Magyarország szépe címért.

A lányokat a szépségük mellett rátermettségük, nyelvtudásuk, tájékozottságuk alapján választotta be egy szakmai zsűri a legszebbek közé - hangzott el a verseny pénteki sajtótájékoztatóján Budapesten.
A középdöntőbe ötvenen, a döntőbe huszonegyen jutottak tovább, akik a végső megmérettetésig egy felkészítő táborban vesznek részt. A táborból csak tizenhatan jutnak be a Tatár Csilla és Harsányi Levente vezette élő műsorba.
Tatár Csilla elmondta: a csatorna a döntő előtti napon, június 20-án levetíti azt a rövid filmet, amely bemutatja a verseny válogatóját, a lányok felkészülését, a táborban töltött heteiket, végül a finalistákat is.
A június 21-i Magyarország Szépe versenyen a zsűri egy királynőt és két udvarhölgyet választ ki, de a közönség is szavazhat a neki legjobban tetszőre.
A megmérettetés győztese képviseli majd Magyarországot a Miss World 2015 nemzetközi döntőjén a kínai Szanjában.
Kulcsár Edina, a tavalyi királynő, a 2014-es világverseny londoni döntőjén a második helyezést érte el.
A Miss World szépségversenyt először 1951-ben rendezték meg, magyar résztvevő pedig 26 évvel ezelőtt szerepelt rajta először.

 

Módosítás dátuma: 2015. június 05. péntek  

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 384 vendég böngészi