Főoldal Média Új főszerkesztőt neveztek ki az Origo hírportál élére (MTI)

Új főszerkesztőt neveztek ki az Origo hírportál élére (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2016. március 17. - György Bence újságíró, televíziós szakember tölti be hétfőtől az Origo-New Wave Média csoport tartalomért felelős igazgatói és az origo.hu főszerkesztői pozícióját - közölte a hírportál csütörtökön az MTI-vel.
A közlemény szerint az igazgató legfontosabb feladatai közé tartozik majd az Origo online hírportál vezető szerepének megerősítése, és a cégcsoport átalakuló szervezetében a tartalomfejlesztés portfólió szintű vezetése.
György Bence 2001 és 2004 között az Origo szerkesztője volt, majd 11 éven át a TV2-nél felelős szerkesztőként, majd a hírműsorok vezetőjeként, végül program- és hírigazgatóként dolgozott. Mostani kinevezéséig a Faktor online hírportál ügyvezetői pozícióját töltötte be - írták.
György Bencével együtt csatlakozik az Origo-NWM csoporthoz Gábor László, a TV2 Tények című hírműsorának korábbi főszerkesztője is, aki tartalmi igazgatóhelyettesként dolgozik majd. Pálmai L. Ákos, aki 2014 nyara óta látta el az Origo főszerkesztői feladatait távozik a cégcsoporttól - tették hozzá.
Felidézték, idén februárban zárult le az a tranzakció, amelynek eredményeként összeolvadt a New Wave Média és az Origo csoport, amelynek legismertebb márkái az Origo mellett a Vs.hu hírportál, a Welove tematikus oldalak és a Köpönyeg.hu.
Száraz István az Origo-NWM csoport vezérigazgatója szerint az új vezetők kinevezésével az a cél, hogy az Origo legyen a leggyorsabb és legmegbízhatóbb online hírforrás - olvasható a közleményben.

 

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 244 vendég böngészi