Főoldal Egyházak A Fehér Házban hetente bibliaórákat tartanak Trump részvételével (MTI)

A Fehér Házban hetente bibliaórákat tartanak Trump részvételével (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Washington, 2017. augusztus 1. - A Fehér Házban hetente bibliaórákat tartanak s ezeken részt vesz Donald Trump amerikai elnök is - jelentette hétfőn a CBN keresztény hírcsatorna.

A CBN kommentárjában megjegyzi: "milyen nagyszerű kormányzatunk van!". A televízió hangsúlyozta azt is, hogy álláspontja szerint Trump-adminisztráció az amerikai történelem "leginkább evangéliumi keresztény" kormányzata.
A heti Biblia-órákon Donald Trump mellett részt vesz Mike Pence alelnök is, akit a keresztény jobboldal egyik vezető személyiségeként tartanak számon, továbbá Tim Price, az egészségügyi és emberi erőforrások minisztere, Betsy DeVos, oktatási miniszter, Sunny Perdue, az agrártárca vezetője, Jeff Sessions, igazságügyi miniszter és a CIA vezetője, Mike Pompeo is.
Az órákat Ralph Drollinger, az NBA egyik volt sztárja vezeti. Visszavonulása után Drollinger - maga is evangéliumi keresztény - létrehozta a Capitoliumi Lelkészséget, amely 40 állam törvényhozásában tart bibliaórákat. A szervezet a washingtoni képviselőházban és a szenátusban is hetente tart bibliafoglalkozásokat. A Fehér Házban - mint Drollinger a CBN-nek adott interjújában elmondta - hetente mintegy tucat politikus és munkatárs vesz részt a foglalkozásokon.
Drollinger egyébként könyvet is írt, mely tavaly jelent meg Amerika újjáépítése - A bibliai útmutatás címmel.

 

Módosítás dátuma: 2017. augusztus 01. kedd  

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 112 vendég böngészi