Főoldal Hírek
Hírek

Szándéknyilatkozatot írtak alá arról, hogy a Kúria visszaköltözik eredeti épületébe (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2017. szeptember 13. - Együttműködési szándéknyilatkozatot írt alá a Kúria elnöke, az Országos Bírósági Hivatal (OBH) vezetője és a legfőbb ügyész szerdán Budapesten arról, hogy a Kúria és a Legfőbb Ügyészség visszaköltözik eredeti, Kossuth téri épületébe - tájékoztatta a Kúria sajtótitkársága és az OBH az MTI-t.

Bővebben...
 

Gulyás: Gönczöt és az Ab-t történelmi felelősség terheli az igazságtétel elmaradásért (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2017. szeptember 12. - Gulyás Gergely, az Országgyűlés alelnöke szerint Göncz Árpád akkori köztársasági elnöknek és az Alkotmánybíróságnak (Ab) "negatív értelemben vett súlyos történelmi felelőssége", hogy az 1989-90-es rendszerváltás után nem léphetett hatályba az igazságtételi törvény.

Bővebben...
 

Potápi: nem mindegy, hogy a magyarságot megőrizzük vagy lemondunk róla (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Győr, 2017. augusztus 25. - Tizenöt-tizenhatmillió magyar él a világban, ezért nem mindegy, hogy megőrizzük vagy lemondunk a magyarságról - hangoztatta a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára pénteken Győrben, a nyugati diaszpórában magyar nyelvet tanítók 16. továbbképzésének záró napján a Széchenyi István Egyetemen.

Bővebben...
 

Semjén: veszélyes a székelység nemzetiségként történő elismerését célzó kezdeményezés (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF




Budapest, 2017. augusztus 7. - A nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes szerint káros és veszélyes az a kezdeményezés, ami a székelységet a magyar nemzettől különböző nemzetiségként akarja meghatározni.

Módosítás dátuma: 2017. augusztus 07. hétfő Bővebben...
 

Hétvégén rendezik meg Bugacon az Ősök napja hagyományőrző fesztivált (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2017. augusztus 7. - Most hétvégén rendezik meg Bugacon az Ősök Napja hagyományőrző fesztivált, amellyel a magyar ősöknek és a magyar történelem nagy alakjainak állítanak emléket a szervezők.

 

Módosítás dátuma: 2017. augusztus 07. hétfő Bővebben...
 


12. oldal / 472

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 102 vendég böngészi