Főoldal
Hírek


A Tündérfesztivállal kezdődik a Soproni Ünnepi Hetek (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Sopron, 2019. június 3. - A gyerekeknek szóló 12. Tündérfesztivállal kezdődik június 8-án a 62. Soproni Ünnepi Hetek (SÜH) programsorozat, az Erzsébet kerti rendezvény idén a Páneurópai Piknik 30. évfordulójáról és a Kockásfülű nyúl rajzfilmfigura 45. születésnapjáról is megemlékezik - hangzott el az esemény sajtótájékoztatóján hétfőn Sopronban.

Bővebben...
 

Kubatov: törekvések vannak Európa keresztény alapjainak megváltoztatására (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2019. április 28. - Kubatov Gábor szerint azért is lesz minden korábbinál fontosabb a május 26-i európai parlamenti (EP-) választás, mert törekvések vannak Európa tradícióinak, keresztény alapjainak megváltoztatására. "Szinte erőszakot vesznek rajtunk és ránk akarják erőltetni a migránsokat" - fogalmazott a Fidesz alelnöke a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Bővebben...
 

Szili Katalin Washingtonban: napjainkban különösen fontos a nemzeti elkötelezettség (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Washington, 2019. március 17. - Napjainkban különösen fontos a nemzeti elkötelezettség - hangsúlyozta Szili Katalin miniszterelnöki megbízott az MTI-nek Washingtonban, a magyar nagykövetségen szombat este tartott ünnepi megemlékezés után.

Bővebben...
 

Pénteken kezdődik az ausztráliai magyarság legnagyobb rendezvénye, a Hungarofest (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2019. február 21. - Péntektől vasárnapig rendezik meg Melbourne-ben az ausztráliai magyarság legnagyobb rendezvényét, a Hungarofest elnevezésű kulturális seregszemlét, amelynek keretében mintegy 60 programmal várják az érdeklődőket - közölték a szervezők csütörtökön az MTI-vel.

Bővebben...
 

Átadták a kétmilliárdból megújított soproni belvárosi utcákat (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Sopron, 2018. december 6. - A Modern városok program keretében, 1,98 milliárd forint kormányzati támogatásból elkészült a soproni történelmi belváros utcáinak, tereinek rekonstrukciója, a fejlesztést csütörtökön adták át.

Bővebben...
 


7. oldal / 472

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 302 vendég böngészi