Főoldal
Fotó


Kaiser Ottó erdélyi portréiból nyílt kiállítás a Várkert Bazárban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2015. június 20. - Kaiser Ottó erdélyi művészeket ábrázoló fotóiból nyílt kiállítás Kultúr-portrék Erdélyből címmel szombaton, a Várkert Bazár Déli palotájában.

Módosítás dátuma: 2015. június 20. szombat Bővebben...
 

Egyre több helyről tiltják ki a szelfibotot (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Párizs, 2015. március 11. - Franciaországban elsőként a versailles-i kastély múzeuma tiltotta ki épületeiből a szelfibotot, és több francia kulturális intézmény is hasonló korlátozást fontolgat.

Bővebben...
 

Ismét kiírták a pályázatot a Hemző Károly fotográfiai díjra (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2015. március 9. - Harmincöt év alatti határon túli és anyaországi magyar fotográfusok pályázhatnak a Hemző Károly-díjra, melyet tavaly alapított a Pécsi József- és Balázs Béla-díjas fotográfus özvegye, Lajos Mari.

Bővebben...
 

Kiállítás az MTI-ben a közmédia fotósainak díjazott képeiből (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2015. február 13. - Gazsó L. Ferenc, az MTI Nonprofit Zrt. vezérigazgatója beszél, mögötte Szabó László Zsolt, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója (j3) a 33. Magyar Sajtófotó Pályázaton nyertes MTI/MTVA fotóriporterek képeiből rendezett kiállítás megnyitóján a közmédia Naphegy téri épületében 2015. február 13-án.

Módosítás dátuma: 2015. február 13. péntek Bővebben...
 

Bahget Iskander szír származású fotóművész képei kiállításon (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2015. február 11. - Bahget Iskander szír származású fotóművésznek az arab világgal és a magyar tanyavilággal kapcsolatos képeit, valamint portréit mutatja be az a kiállítás, amely Egy marék világ címmel péntektől látható az Országos Széchényi Könyvtárban (OSZK) Budapesten.

Bővebben...
 


2. oldal / 30

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 121 vendég böngészi