Főoldal szabadtér
Szabadtér

Az Egy bolond százat csinál a Szegedi Szabadtéri Játékokon (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Szeged, 2013. július 15. - A többszörös Dömötör-díjas egykori szegedi közönség kedvenc, Járai Máté főszereplésével mutatják be a Szegedi Szabadtéri Játékok kisebbik játszóhelyén az Egy bolond százat csinál című zenés komédiát pénteken és szombaton - közölte Fábián Barbara, a fesztivál sajtóreferense az MTI-vel.

Bővebben...
 

A Leányvásárral kezdődik a Szegedi Szabadtéri Játékok idei évadja (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

 


Szeged, 2013. július 1. – Mesés, néhol abszurd történetként elevenedik meg Jacobi Viktor Leányvásár című operettje a Dóm téren.

Bővebben...
 

Módosult a Szegedi Szabadtéri Játékok műsora (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Szeged, 2013. április 18. – Több ponton módosult, de gyarapodott is a Szegedi Szabadtéri Játékok idei műsora - jelentette be a rendezvény új igazgatója csütörtökön.

Bővebben...
 

Scarlett O'Harát keresnek az Operettszínházban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2013. január 16. - Budapest - A Budapesti Operettszínház kétfordulós, nyílt meghallgatást hirdet a Szegedi Szabadtéri Játékokon ősbemutatójaként színre kerülő, majd a nyár folyamán a Soproni MKB Aréna szabadterén is látható Gerard Presgurvic-mű, az Elfújta a szél főszerepeire.

Bővebben...
 

Szegedi szabadtéri - Marad a műsor, pályázik a leváltott igazgató (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2012. december 15. - Szeged – A 2013-as évad az eredeti terveknek megfelelően valósul meg – tájékoztatta a Szegedi Szabadtéri Játékok távozó igazgatója szombaton közleményben az MTI-t. Bátyai Edina maga is pályázik a vezetői posztra.

Bővebben...
 


5. oldal / 8

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 378 vendég böngészi