Főoldal Kárpát-medence
Kárpát-medence

Martosi Szabadegyetem - Kövér: az ellenzék és Soros szervezeteinek koalíciója ősszel megpróbálhatja megdönteni a demokratikus intézményrendszert (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Martos, 2017. július 5. - Az ősszel leplezetlen koalíció jöhet létre a magyarországi ellenzék és a Soros György-féle szervezetek között, hogy utóbbiak a demokrácia intézményrendszere elleni nyílt támadásokkal, utcai zavargásokkal gerjesszenek hangulatot a választások előtt - jelentette ki Kövér László, az Országgyűlés elnöke szerdán a Felvidéken zajló Martosi Szabadegyetem fővédnöki fórumán.

Módosítás dátuma: 2017. július 05. szerda Bővebben...
 

Több mint 60 ezer látogatója volt a nagyváradi Szent László Napoknak (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Bukarest, 2017. július 3. - Több mint 60 ezren látogatták a nagyváradi Szent László Napok mintegy 120 programját - olvasható a szervezők által hétfőn kiadott közleményben.

Bővebben...
 

Tanévzáró és diplomaátadó ünnepséget tartottak az Ungvári Nemzeti Egyetem magyar karán (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Ungvár, 2017. június 30. - Az Ungvári Nemzeti Egyetem (UNE) magyar karának 77 végzős diákja vette át diplomáját ünnepélyes keretek közt pénteken a kárpátaljai megyeszékhelyen.

Bővebben...
 

A romániai magyarság további támogatásáról egyeztetett Orbán Viktor Kelemen Hunorral (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2017. június 26. - Az erdélyi magyar közösség aktuális problémáiról, kihívásairól tárgyalt egymással Orbán Viktor miniszterelnök és Kelemen Hunor, az RMDSZ elnöke hétfő délelőtt az Országházban - tájékoztatta Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke az MTI-t.

Bővebben...
 

A kárpátaljai Rákóczi-főiskola helyzete stabilizálódott (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Beregszász, 2017. június 26. - A magyar állam támogatásának köszönhetően a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola az elmúlt hét esztendőben többet fejlődött, mint a megelőző 15 évben, a helyzete stabilizálódott - jelentette ki Orosz Ildikó rektor hétfőn Beregszászon a főiskola diplomaosztó ünnepségén, ahol 159 végzős diák vehette át diplomáját.

Bővebben...
 


6. oldal / 1618

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 35 vendég böngészi