Főoldal Kárpát-medence
Kárpát-medence

Iohannis ismét a Székelyföld autonómiájához vezető törvénytervezet támogatásával vádolta meg a Szociáldemokrata Pártot (MTI)

E-mail Nyomtatás PDFKolozsvár, 2020. május 4. - Klaus Iohannis román elnök hétfői televíziós beszédében ismét megvádolta az ellenzéki Szociáldemokrata Pártot (PSD), hogy olyan törvénytervezetet támogat, amely a Székelyföld autonómiájához vezet.

Bővebben...
 

Vizsgálja a romániai diszkriminációellenes tanács Klaus Iohannis elnök kijelentéseit (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Kolozsvár, 2020. április 29. - A romániai Országos Diszkriminációellenes Tanács (CNCD) a Mikó Imre Jogvédő Szolgálat megkeresése alapján vizsgálni kezdte Klaus Iohannis román államfő szerda délben tett kijelentéseit - közölte Asztalos Csaba CNCD-elnök a Mediafax hírügynökségnek nyilatkozva.

Bővebben...
 

A Székely Nemzeti Tanács szerint Románia jövőjét nem lehet a gyűlöletre építeni (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Kolozsvár, 2020. április 29. - A Székely Nemzeti Tanács (SZNT) állásfoglalásban jelentette ki szerdán, hogy Románia jövőjét nem lehet a gyűlöletre építeni.

Bővebben...
 

Elutasította a román szenátus a Székelyföldnek autonómiát előirányzó törvénytervezetet (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Bukarest, 2020. április 29. - Elutasította a román szenátus szerdán azt a Székely Nemzeti Tanács (SZNT) által kidolgozott, a bukaresti parlament két magyar képviselője által decemberben ismét beterjesztett törvényjavaslatot, amely területi autonómiát irányozna elő a Székelyföldnek.

Bővebben...
 

Aláírták a szerződést a kolozsvári metró és helyi érdekű vasút megvalósíthatósági tanulmányának elkészítésére (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Kolozsvár, 2020. április 23. - Metró és helyi érdekű vasút (hév) építésével enyhítené Kolozsvár önkormányzata a város és környezete közlekedési gondjait.

Módosítás dátuma: 2020. április 23. csütörtök Bővebben...
 


8. oldal / 1679

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 156 vendég böngészi