Főoldal Kárpát-medence
Kárpát-medence

EMNP-küldöttgyűlés - Csomortányi Istvánt választották a párt elnökévé (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Nagyvárad, 2019. március 23. - A politikai folytonosságot képviselő Csomortányi Istvánt választotta az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) elnökévé a párt országos küldöttgyűlése szombaton Nagyváradon - közölte az MTI-vel a párt sajtóosztályának képviselője.

Bővebben...
 

A székely megyék vezetői: a székelyek vegyenek részt népviseletben Ferenc pápa csíksomlyói miséjén (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Kolozsvár, 2019. március 11. - Közös felhívásban biztatják a székely megyék vezetői a székelyeket arra, hogy vegyenek részt népviseletben Ferenc pápa június elsejei csíksomlyói miséjén.

Bővebben...
 

RMDSZ-kongresszus - Újra elnökké választották Kelemen Hunort (MTI)

E-mail Nyomtatás PDFKolozsvár, 2019. február 23. - Újra Kelemen Hunort választotta elnökévé a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) szombaton kolozsvári kongresszusán.

Bővebben...
 

A magyar kultúra napja - Kiállítás nyílt a Kárpát-medencében megújuló műemlékekről Ungváron (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Ungvár, 2019. január 22. - A Teleki László Alapítvány közreműködésével az elmúlt három évben a határon túl végzett műemlék-felújításokat bemutató vándorkiállítás nyílt Ideje az építésnek - Megújuló műemlékek a Kárpát-medencében címmel kedden Ungváron, a skanzenben.

Bővebben...
 

Elhárította a román elnöki hivatal a terrorváddal elítélt székelyek szabadon bocsátását sürgető petíciót (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Bukarest, 2019. január 8. - Elhárította a román elnöki hivatal azt a több mint tízezer aláíró által támogatott petíciót, amelyben öt romániai magyar parlamenti képviselő kérte Klaus Iohannis államfő közbelépését a terrorizmus vádjával bebörtönzött Beke István és Szőcs Zoltán szabadon bocsátása érdekében - tudatta keddi számában az erdélyi Krónika című lap.

Bővebben...
 


8. oldal / 1660

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 224 vendég böngészi