Főoldal Egyházak
Egyházak

Erdő Péter megnyitotta a 2020-as Eucharisztikus Világkongresszust előkészítő programot (MTI)

E-mail Nyomtatás PDFBudapest, 2017. június 5. - Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek megnyitotta a 2020-as Eucharisztikus Világkongresszust előkészítő hároméves programot pünkösdhétfőn a főegyházmegye ifjúsági és családi napján.

Módosítás dátuma: 2017. június 05. hétfő Bővebben...
 

A magyarok fele nem gondolkodik az élet értelmén (Index)

E-mail Nyomtatás PDF


2017. június 5. - A magyarok fele nem igazán szokott gondolkodni az élet értelmén, tízből hatan hisznek Istenben, többen a mennyben, mint a pokolban, többen a sorsban, mint a csodákban.

Bővebben...
 

Bogárdi Szabó István: a református egyház stabil (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2017. május 23. - A református egyház stabil, a keresztelések, konfirmálások és házasságkötések száma tavaly ugyanannyi volt, mint az azt megelőző két évben - mondta Bogárdi Szabó István, a Magyarországi Református Egyház (MRE) zsinatának lelkészi elnöke a testület ülésén kedden Budapesten.

Módosítás dátuma: 2017. május 23. kedd Bővebben...
 

Böjte Csaba: az elüldözött iraki keresztények "talpra fognak állni" (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2017. május 22. - A menekülttáborban élő, otthonukból elüldözött iraki keresztények összetartanak, szeretik és segítik egymást, és "talpra fognak állni" - mondta Böjte Csaba ferences szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány elnöke a Nemzetstratégiai Kutatóintézet és a Budapesti Székely Kör rendezvényén hétfő este Budapesten.

Bővebben...
 

A református egység napját tartották Nagyváradon (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Kolozsvár/Nagyvárad, 2017. május 21. - A Kárpát-medence valamennyi református püspöke részt vett a felújított nagyváradi várban szombaton tartott református egység napján.

Bővebben...
 


9. oldal / 342

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 382 vendég böngészi