Főoldal
Egyházak


Gyulafehérváron tartják májusban a Magyar Református Egység Napját (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Gyulafehérvár, 2022. április 26. - Gyulafehérváron találkoznak május 21-én, a Magyar Református Egység Napja alkalmából a Kárpát-medence református püspökei, esperesei, egyházkerületi és egyházmegyei gondnokai - jelentette be keddi gyulafehérvári sajtótájékoztatóján Kató Béla, az Erdélyi Református Egyházkerület (EREK) püspöke.

Módosítás dátuma: 2022. április 26. kedd Bővebben...
 

Gulyás: a kormány támogatja a hitéletet (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF



Nagykanizsa, 2022. március 4. - A kormány támogatja a hitéletet, az egyházi intézményeknek jelentős mértékű támogatást biztosít a fejlődéshez, fejlesztésekhez - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteken Nagykanizsán.

Módosítás dátuma: 2022. március 04. péntek Bővebben...
 

Pannonhalmi főapát: Ferenc pápa örömmel látogatna ismét Magyarországra (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF



Vatikánváros, 2021. december 15. - Ferenc pápa örömmel emlékezik vissza a szeptemberben Budapesten tett látogatására, és szívesen tenne lelkipásztori utat Magyarországon - mondta Hortobágyi Cirill pannonhalmi főapát az MTI-nek, miután találkozott Ferenc pápával a Vatikánban a szerdai általános audiencián.

Bővebben...
 

A házasság fontosságát hangsúlyozzák az egyházak közös nyilatkozatukban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2021. december 9. - Közös nyilatkozatban hangsúlyozzák a magyarországi egyházak a házasságra és a családra vonatkozó zsidó és keresztény értékrend fontosságát.

Bővebben...
 

Semjén Zsolt: az egyházi iskolák az "életben megtartó evangéliumi értékeket" is adnak (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF



Budapest, 2021. december 9. - Az egyházi iskolák tárgyi tudás mellett az "életben megtartó evangéliumi értékeket" is adnak diákjaiknak - mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes csütörtökön Budapesten, a Patrona Hungariae Katolikus Iskolaközpont felújított kollégiumának átadásán.

Módosítás dátuma: 2021. december 09. csütörtök Bővebben...
 


3. oldal / 369

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 101 vendég böngészi