Főoldal
Egyházak


Nagykárolyban felavatták a magyar állam támogatásával felépült Kálvin-központot (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Nagykároly, 2019. október 20. - Nagykárolyban vasárnap délután felavatták a magyar állam támogatásával felépült Kálvin-központot, amely templomot, közösségi házat, és óvodát foglal magában.

Bővebben...
 

Gulyás: a kereszténység kultúrája az igazság keresésének kultúrája (MTI)

E-mail Nyomtatás PDFBudapest, 2019. október 20. - A kereszténység kultúrája az igazság keresésének és kimondásának kultúrája - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter vasárnap este Budapesten, az Október a reformáció hónapja elnevezésű programsorozat keretében tartott reformációi gálaesten.

Bővebben...
 

Kató Béla református püspök: az erdélyi magyarság helyzete az elvált szülők gyermekéhez hasonlít (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Kolozsvár, 2019. október 11. - Az Erdélyi Református Egyházkerület püspöke szerint az erdélyi magyarság helyzete olyan, mint az elvált szülők gyermekéé. Kató Bélával a Krónika erdélyi magyar napilap közölt hosszú interjút pénteki számában.

Módosítás dátuma: 2019. október 11. péntek Bővebben...
 

Soltész Miklós: megerősítjük felekezeteinket és közösségeinket (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Kapuvár, 2019. október 11. - A nyugat-európai folyamatokkal szemben Magyarországon "megerősítjük és megújítjuk keresztény közösségeinket és zsidó felekezeteinket" - mondta a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára pénteken sajtótájékoztatón, Kapuváron, ahol bejelentette, hogy két római katolikus templom felújítását segíti a kormány összesen harmincmillió forinttal.

Bővebben...
 

Gulyás: Mindszenty a 20. század egyik legkiemelkedőbb alakja (MTI)

E-mail Nyomtatás PDFZalaegerszeg, 2019. október 8. - Mindszenty József a 20. századi magyar történelem egyik legkiemelkedőbb alakja, akit egyformán tisztelhet minden felekezet, és aki előtt az utókornak újra és újra fejet kell hajtani - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter kedden Zalaegerszegen.

Módosítás dátuma: 2019. október 09. szerda Bővebben...
 


5. oldal / 357

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 127 vendég böngészi