Főoldal
Egyházak


Vidéken kinyithatják a református templomokat (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2020. május 11. - A templomok újranyitását javasolja Budapest és Pest megye kivételével a Magyarországi  Református Egyház (MRE) elnökségi tanácsa a református egyházközségeknek - közölte az MRE kommunikációs szolgálata hétfőn az MTI-vel.

Bővebben...
 

Az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus elhalasztva 2021. szeptemberére (Fotómédia)

E-mail Nyomtatás PDF


2020. április 23. - Ferenc pápa a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusok Pápai Bizottságával, valamint a katolikus világesemény szervezőivel, a magyar püspökökkel egyeztetve,

Bővebben...
 

Erdő Péter: a világjárvány arra tanít, hogy felelősek vagyunk egymásért (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2020. április 11. - A világjárvány a nemzedékek közötti szolidaritásra és arra tanít, hogy felelősek vagyunk egymásért - mondta Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek az MTI-nek húsvét alkalmából.

Módosítás dátuma: 2020. április 11. szombat Bővebben...
 

Bogárdi Szabó István: az idei ünnepet végigkíséri a szorongás (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2020. április 11. - Az idei húsvétot végigkíséri a járvány miatti szorongás, de ünnepelni fogunk, ahogy lehet - mondta Bogárdi Szabó István, a Magyarországi Református Egyház zsinatának lelkészi elnöke az MTI-nek.

Bővebben...
 

Fabiny Tamás: a válság radikális változásra késztet (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2020. április 11. - A világot megrázó válság radikális változásra kell késztessen, hogy a járvány elmúltával ne ott folytassuk az életünket, ahol a kitörése előtt abbahagytuk - mondta Fabiny Tamás, a Magyarországi Evangélikus Egyház elnök-püspöke húsvét alkalmából az MTI-nek.

Bővebben...
 


2. oldal / 357

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 112 vendég böngészi