Főoldal
Egyházak


Fabiny Tamás: a válság radikális változásra késztet (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2020. április 11. - A világot megrázó válság radikális változásra kell késztessen, hogy a járvány elmúltával ne ott folytassuk az életünket, ahol a kitörése előtt abbahagytuk - mondta Fabiny Tamás, a Magyarországi Evangélikus Egyház elnök-püspöke húsvét alkalmából az MTI-nek.

Bővebben...
 

Magyarországra látogat Ferenc pápa (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2020. február 29. - Magyarországra látogat Ferenc pápa - számolt be az M1 aktuális csatorna szombat déli Híradójában egy vatikáni tudósító Twitter-bejegyzésére hivatkozva.

Módosítás dátuma: 2020. február 29. szombat Bővebben...
 

Bukarestben mutatott be magyar nyelvű szentmisét Erdő Péter bíboros (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF



Bukarest, 2020. január 12. - Magyar nyelvű szentmisét mutatott be vasárnap Bukarestben Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek, aki homíliájában reményét fejezte ki, hogy lelki áldás lesz az őszi budapesti 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus, ahol magyarok és nem magyarok átélhetik a közös ünneplés nagyszerűségét.

Bővebben...
 

A magyar kormány elkötelezett a keresztény kultúra védelme mellett (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2019. december 23. - Világszerte támadják a kereszténységet, a karácsonyt, de a magyar kormány elkötelezett a keresztény kultúra védelme mellett - mondta a Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkára újságíróknak Budapesten hétfőn.

Bővebben...
 

Áder János: Isten időről időre lehetőséget ad a csodatételre (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2019. december 17. - Áder János köztársasági elnök (b) üdvözli Kató Béla erdélyi református püspököt (b5) a külhoni magyar egyházi vezetők tiszteletére adott ebéd előtt a Sándor-palotában 2019. december 17-én. Balról Adorjáni Dezső Zoltán kolozsvári evangélikus püspök (b2) és Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára (b3). MTI/Bruzák Noémi
Isten lehet, hogy nem részesíti az embereket minden csodában, amelyért hozzá fohászkodnak, ám időről időre lehetőséget ad arra, hogy ők maguk tegyenek csodát másokkal - hangsúlyozta a köztársasági elnök kedden a külhoni magyar egyházi vezetők tiszteletére adott ebéden elmondott adventi köszöntőjében.

Módosítás dátuma: 2019. december 17. kedd Bővebben...
 


15. oldal / 369

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 212 vendég böngészi