Főoldal
Egyházak


Pápalátogatás - A román hatóságok letakartatták a magyar feliratot a pápa csíksomlyói miseruháján (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF



Kolozsvár, 2019. június 3. - A román hatóságok letakartatták a magyar feliratot a pápa csíksomlyói miseruháján - írta internetes kiadásában hétfőn a Krónika erdélyi magyar napilap.

Bővebben...
 

Szentszéki államtitkár: a "történelmi megosztottságon" akar túllépni Ferenc pápa (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Vatikánváros, 2019. május 29. - Ferenc pápa romániai látogatása - amelynek egyik kiemelkedő állomása Csíksomlyó lesz - azt szolgálja, hogy túl lehessen lépni a "történelmi megosztottságon" - mondta szerdán Pietro Parolin bíboros szentszéki államtitkár.

Bővebben...
 

Orbán: védenünk kell a keresztény hitből kinőtt életformát (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF



Nagykáta, 2019. május 17. - A kereszténydemokrata politikai vezetők feladata, hogy védjék és erősítsék azt az életformát, amely a keresztény hitből kinőtt: az emberi méltóságot, a családot, a hazát és az egyházi közösségeket - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Pest megyei Nagykátán, a római katolikus Szent György-templom külső felújításáért tartott hálaadó szentmisén.

Módosítás dátuma: 2019. május 17. péntek Bővebben...
 

Gulyás Gergely: a református egyház utat jelölt ki (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Debrecen, 2019. május 17. - A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint „a református egyház utat és irányt jelölt ki, és ezt követte az állam".

Módosítás dátuma: 2019. május 17. péntek Bővebben...
 

Egyetértenek a kormány családtámogatási rendszerével a történelmi keresztény egyházak (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2019. május 8. - Egyetértenek a kormány családtámogatási rendszerével a történelmi keresztény egyházak - közölte a katolikus, a református és az evangélikus egyház püspökeinek szerdai budapesti, a Magyarországi Református Egyház (MRE) zsinati székházában tartott találkozója után az MRE kommunikációs szolgálata az MTI-vel.

Bővebben...
 


19. oldal / 369

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 325 vendég böngészi