Főoldal
Média


A Facebook nem való a kisgyerekeknek a szakértők szerint (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


London, 2018. január 30. - A Facebook nem való kisgyerekeknek, mert nem elég érettek ahhoz, hogy megértsék az online kapcsolatok összetettségét és nem képesek még megóvni a magánéletüket sem - fogalmazta meg aggodalmait egy kedden közzétett nyílt levélben több mint száz szakértő és gyermekjóléti szervezet, felszólítva Mark Zuckerberget, a Facebook tulajdonosát, hogy vonja vissza a tavaly decemberben elindított Messenger Kids nevű alkalmazást, amelyet kifejezetten a 13 év alatti korosztálynak szánt a cég.

Bővebben...
 

Esélytelen, végső harcra készül a Jobbik-zsoldba szegődött Magyar Nemzet (pestisracok.hu)

E-mail Nyomtatás PDF


2017. november 17. - Bizonytalanság uralkodik a Magyar Nemzet szerkesztőségében a lap jövőjének kérdésében, miután a kedden állítólag önként lemondott D. Horváth Gábort a Kaya Ibrahim-botrányból ismert Schlecht Csaba váltotta a főszerkesztői poszton.

Bővebben...
 

Szijjártó: megdöbbentő és szokatlan, hogy egy demokratikus ország egy szövetséges demokratikus országban médiafinanszírozásba kezd (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2017. november 15. - A külgazdasági és külügyminiszter szerint megdöbbentő és merőben szokatlan, hogy "egy demokratikus ország egy szövetséges demokratikus ország területén médiafinanszírozásba kezd saját költségvetési forrásból".

Bővebben...
 

A jövő évtől egységes módszertan alapján mérik a rádiók hallgatottságát (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2017. november 13. - A jövő év elejétől már elérhetők lesznek az egységes módszertan alapján készült rádiós hallgatottságmérési adatok a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) honlapján - tájékoztatta az NMHH hétfőn közleményben az MTI-t.

Bővebben...
 

Pályára áll a megújuló Echo TV (magyaridok.hu)

E-mail Nyomtatás PDF

2017. november 8. - Szikszai Péter: Reméljük, a változások láttán tátva marad a néző szája

Bővebben...
 


9. oldal / 402

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 338 vendég böngészi