Főoldal
Média


A köztévé után a közszolgálati rádió is beszüntette adását Izraelben (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Jeruzsálem, 2017. május 10. - Nyolcvanegy évi működés után szerda este az izraeli közszolgálati rádió, a "reset bet" is beszüntette adását, miután előző este a bezárásra ítélt régi közmédia tévéadása is véget ért az utolsó tévéhíradó sugárzásával.

Bővebben...
 

A világon mindenhol alapvető kérdések merülnek fel a sajtó működésével kapcsolatban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Jeruzsálem, 2017. május 9. - Hasonló kérdések merülnek fel Izraelben a sajtó működésével kapcsolatban, mint a világon mindenhol, és az izraeli médiában megértik a magyar kormány biztonságpolitikai megfontolásait - hangsúlyozta Kovács Zoltán kormányszóvivő háromnapos izraeli látogatása végén, kedden az MTI-nek nyilatkozva.

Bővebben...
 

Az Index.hu Zrt. a Magyar Fejlődésért Alapítvány tulajdonába került (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2017. április 20. - A Magyar Fejlődésért Alapítvány kizárólagos tulajdonába került csütörtökön az Index.hu internetes hírportált kiadó részvénytársaság - közölte Bodolai László ügyvéd, az alapítvány kurátora a honlapon.

Bővebben...
 

Az internethasználat veszélyeire is felhívják a figyelmet a digitális témahéten (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2017. április 1. - Idén is részt vesz az április eleji digitális témahét rendezvénysorozatán a Safer Internet Program (SIP) - közölte az MTI-vel a SIP hazai konzorciumi partnere, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat.

Bővebben...
 

Tiltakozott a lengyel sajtószabadság helyzetét érő bírálatok ellen a legnagyobb lengyel újságíró szervezet (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Varsó, 2017. március 3. - A lengyelországi sajtószabadság helyzetét érintő nemzetközi bírálatok ellen tiltakozott a legtöbb újságírót tömörítő Lengyel Újságíró Szövetség (SDP) pénteken közzétett nyilatkozatában, amelyben a szövetség több civil szervezetnek az Európai Bizottsághoz (EB) címzett levelére reagált.

Bővebben...
 


12. oldal / 402

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 110 vendég böngészi