Főoldal
Média


eNet-Telekom: okostelefonnal összemosódik a munka és a magánélet (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2017. február 28. - Az okostelefonokon az állandó online jelenlét miatt egyre jobban összemosódnak a munka és a magánélet határai, a dolgozó felnőtt magyar internetezők 86 százaléka használ okostelefont, és 78 százalékuk inkább dolgozik szabadidejében is alkalmanként a telefonján, csak munkaidőben is használhassa azt magáncélra - áll az eNet és a Magyar Telekom internetgazdaságról szóló legfrissebb kutatásában, amelyet kedden juttattak el az MTI-hez.

Bővebben...
 

Minden ötödik fiatal rosszul alszik a közösségi média miatt (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


London, 2017. január 18. - Minden ötödik fiatal rendszeresen felkel éjjel, hogy ellenőrizze üzeneteit a közösségi médián, s ezért jóval fáradékonyabbak, mint nyugodtan alvó társaik, ami nyomot hagy a közérzetükön - állapította meg egy új kutatás.

Bővebben...
 

Bizalmatlan az erdélyi magyar sajtó a Grindeanu-kormánnyal szemben (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Kolozsvár, 2017. január 5. - A Grindeanu-kormánnyal szembeni bizalmatlanságról árulkodnak az erdélyi magyar írott és elektronikus sajtóban csütörtökön megjelent véleménycikkek.

Bővebben...
 

Cisco: a teljes adatközponti forgalom 92 százaléka felhőalapú lesz 2020-ra (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2017. január 4. - A teljes adatközponti forgalom 92 százaléka felhőalapú lesz 2020-ra, a globális felhőalapú adatforgalom csaknem négyszeresére, 3,9 zettabájtról 14,1 zettabájtra nő - derül ki Cisco kutatásából, amely a globális felhő alapú és adatközponti forgalommal kapcsolatos trendeket vizsgálja.

Bővebben...
 

Hatszázmillió forinttal támogatja 2017-ben a nyomtatott és online lapok megjelenését az NKA (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2016. december 27. - Jövőre hatszázmillió, 2018-ban és 2019-ben pedig 300-300 millió forint keretösszeget biztosít a nyomtatott és online lapok megjelentetésére a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) bizottsága.

Bővebben...
 


13. oldal / 402

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 351 vendég böngészi