Főoldal
Média


Kinevezték a két legnagyobb vajdasági magyar lap új vezetőit (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Belgrád, 2016. szeptember 22. - Jóváhagyta csütörtökön a vajdasági Magyar Nemzeti Tanács (MNT) a Magyar Szó című újvidéki napilap, valamint a Hét Nap című szabadkai hetilap, a két legjelentősebb és legnagyobb múltú vajdasági magyar újság régi-új főszerkesztőinek és igazgatóinak kinevezését.

Bővebben...
 

Méltányos feltételeket követelnek a művészek az online platformokkal szemben (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2016. szeptember 1. - Méltányos feltételeket követel az online platformokkal szemben 18 ezer európai alkotó, köztük 650 magyar szerző.

Bővebben...
 

Ki akarja irtani a bulvárt a televíziókból a kínai médiahatóság (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Peking, 2016. augusztus 30. - Meg akarja "tisztítani" a kínai televíziós csatornákat a "nyugati életstílust" népszerűsítő tartalmaktól, a szórakoztatóipar celebjeiről szóló pletykáktól, a bulvárhírektől - erre vonatkozóan új rendelkezést adott ki kedden körlevelében az állami médiafelügyelet (SAPPRFT).

Bővebben...
 

Szigorítaná a Skype-hoz hasonló internetes alkalmazások szabályozását az Európai Bizottság (MTI/Dow Jones)

E-mail Nyomtatás PDF

Brüsszel, 2016. augusztus 16. - Az Európai Bizottság szigorúbb szabályokat írna elő a Skype-hoz vagy a WhatsApp-hoz hasonló, internet-alapú telekommunikációs szolgáltatók számára, hogy egyenlő versenyfeltételeket teremtsen a nagy távközlési szolgáltató cégekkel.

Bővebben...
 

A GVH engedélyezte a Pannon Lapok felvásárlását (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2016. augusztus 3. - A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának szakhatósági hozzájárulását követően engedélyezte, hogy a Mediaworks Hungary Zrt. közvetlen, egyedüli irányítást szerezzen a Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. felett.

Bővebben...
 


15. oldal / 402

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 140 vendég böngészi