Főoldal
Média


Gyűlöletkeltő cikk miatt szankciókat szabott ki a médiatanács a Magyar Hírlapra (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2016. május 19. - Gyűlöletkeltő és kirekesztő cikk miatt szankciókat szabott ki a médiatanács a Magyar Hírlapra és internetes oldalára - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság csütörtökön az MTI-vel.

Bővebben...
 

Több százezer magyar számítógép fertőzött (MNO)

E-mail Nyomtatás PDF

2016. május 8. - Hazánkban van a hatodik legtöbb botok által fertőzött komputer, főleg a tudatosság hiánya, a vírusok elleni programok hanyagolása és a kalózszoftverek miatt.

Bővebben...
 

Vajna az igazi főnök a TV2-nél, Gerkens kezét megkötötték (Nol/HVG)

E-mail Nyomtatás PDF

2016. május 2. - Csak tízmillió forintnál kisebb értékű szerződést köthet a TV2 vezérigazgatója, és Dirk Gerkens nem főnöke sem Kökény-Szalai Vivien hír-, sem Halkó Gabriella gazdasági igazgatónak.

Bővebben...
 

Symantec: a kiberbűnözők a mindennapi élet részévé váltak (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2016. április 19. - A Symantec 2015-ben 430 millió új számítógépes kártevőt azonosított, a zsarolóvírusok száma 35 százalékkal nőtt, s kutatása alapján megállapította, hogy a kiberbűnözők a mindennapi élet részévé váltak.

Bővebben...
 

Jogi garanciák lesznek az olcsóbb internet-szolgáltatásra (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2016. április 17. - Jogi garanciákat kíván teremteni a kormány arra, hogy az internetszolgáltatók valóban csökkentsék az árakat, miután 2017-től 27-ről 5 százalékra csökken az internet áfája - mondta a Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos vasárnap reggel az M1 aktuális csatornán.

Bővebben...
 


17. oldal / 402

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 221 vendég böngészi