Főoldal
Média


Nézőpont Intézet: egyre többen állnak ki a közmédia szükségessége mellett (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2016. március 18. - Egyre többen állnak ki a közmédia szükségessége mellett - állapította meg a Nézőpont Intézet kutatása, amelyet pénteken juttattak el az MTI-hez.

Bővebben...
 

Új főszerkesztőt neveztek ki az Origo hírportál élére (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2016. március 17. - György Bence újságíró, televíziós szakember tölti be hétfőtől az Origo-New Wave Média csoport tartalomért felelős igazgatói és az origo.hu főszerkesztői pozícióját - közölte a hírportál csütörtökön az MTI-vel.

Bővebben...
 

Nielsen: valószínűtlen a hagyományos tévészolgáltatások eltűnése (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2016. március 16. - A médiakínálat gyors fejlődése, a csak online video szolgáltatások népszerűségének ellenére valószínűtlen, hogy eltűnne akár a hálózati, kábeles, vagy műholdas tartalomszolgáltatás - derül ki a Nielsen piackutató legfrissebb felméréséből.

Bővebben...
 

Kürt: tömegesen terjednek a felhasználók adatait hozzáférhetetlenné tevő zsarolóvírusok (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2016. március 7. - Magyarországon is tömegesen terjednek a legújabb, a felhasználók adatait titkosítással hozzáférhetetlenné tevő zsarolóvírusok, amelyek egyik leggyakoribb képviselője a CTB-Locker - közölte az informatikai és információbiztonsággal foglalkozó Kürt Zrt. az MTI-vel hétfőn.

Bővebben...
 

Tisztújító közgyűlést tartott a helyi rádiók egyesülete (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2016. március 5. - A Helyi Rádiók Országos Egyesülete (HEROE) tisztújító közgyűlésén a mintegy félszáz helyi, valamint regionális, kereskedelmi és közösségi rádió képviselői Radetzky Andrást, a Magyar Katolikus Rádió vezérigazgató-helyettesét választották elnöknek.

Bővebben...
 


19. oldal / 402

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 469 vendég böngészi