Főoldal film
Film

Az 53 magyar film című sorozatot mutatják be a Vajdaságban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Belgrád, 2014. szeptember 17. - Tizenhat vajdasági településen vetítenek magyar filmeket szeptember 22. és 26. között az 53 magyar film elnevezésű sorozat keretében, amelyet a Magyar Művészeti Akadémia Sára Sándor kezdeményezésére indított.

Bővebben...
 

Első Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál Budapesten (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2014. szeptember 16. - A legújabb dokumentumfilmek érkeznek a világ minden tájáról, köztük, az Egyesült Államokból, Izraelből, Skandináviából, Svájcból és Szerbiából az első Budapest Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztiválra - Budapest International Documentary Festival (BIDF), amelynek szeptember 25. és 28. között a Corvin mozi ad otthont.

Bővebben...
 

Februárban adják át a Magyar Filmdíjakat (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2014. szeptember 16. - Februárban adják majd át az első alkalommal, október 13. és 19. között megrendezendő Magyar Filmhét díjait - tájékoztatta a Magyar Nemzeti Filmalap kedden az MTI-t.

Bővebben...
 

Több mint 330 nevezés érkezett az októberi Magyar Filmhétre (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2014. szeptember 11. - Több mint 330 nevezés érkezett az október 13. és 19. között első alkalommal megrendezendő Magyar Filmhétre - közölte a Magyar Nemzeti Filmalap csütörtökön az MTI-vel.

Bővebben...
 

A filmakadémia az egész szakmát képviselni fogja (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2014. szeptember 7. - Július végi megalakulása óta mintegy százan csatlakoztak a Magyar Filmakadémiához, ami a teljes filmipart szeretné tagságával lefedni - mondta el az MTI-nek Novák Emil, a szervezet elnöke.

Bővebben...
 


4. oldal / 79

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 302 vendég böngészi