Főoldal film
Film

Székelyudvarhelyre került a kulturális filmek fesztiváljának fődíja (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Nyíregyháza, 2014. szeptember 6. - Székelyudvarhelyi alkotók kapták a I. Kulturális Filmek Fesztiválja fődíját - közölte a rendezvény vezető koordinátora szombaton az MTI-vel.

Bővebben...
 

Fliegauf Bence a Liliom ösvényen (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2014. augusztus 24. - A Duna holtágán és a budai hegyekben is forog Fliegauf Bence új filmje, a Liliom ösvény, amelyben anya és kisfia szembesül élet és halál kérdéseivel egy mesékkel teleszőtt belső utazás során.

Módosítás dátuma: 2014. augusztus 24. vasárnap Bővebben...
 

Három év termése az októberi Magyar Filmhéten (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2014. augusztus 18. - Három év termését mutatja be a Magyar Filmhét, amelyet október 13. és 19. között első alkalommal rendez meg a Magyar Nemzeti Filmalap és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa a Magyar Filmakadémia közreműködésével.

Bővebben...
 

Magyarország a Fehér Isten című filmet nevezi Oscar-díjra (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2014. augusztus 6. - Magyarország Mundruczó Kornél Fehér Isten című filmjét nevezi a legjobb idegen nyelvű film kategóriájában Oscar-díjra - közölte a Magyar Nemzeti Filmalap szerdán, a nevezésről döntő bizottság ülése után az MTI-vel.

Bővebben...
 

Elszámolásra kéri a filmalapot az LMP (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2014. július 31. - Elszámolásra kéri a Magyar Nemzeti Filmalapot és Andrew G. Vajnát, a nemzeti filmipar megújításáért felelős kormánybiztost az LMP, mert az ellenzéki párt véleménye szerint milliárd forintokban kifejezhető különbség van a törvényben meghatározott, filmtámogatásra fordítható összeg és a tényleges kifizetések között.

Bővebben...
 


5. oldal / 79

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 149 vendég böngészi