Főoldal film
Film

A Toldi lesz az új Egri csillagok (Index)

E-mail Nyomtatás PDF


2014. 07. 09.  - Sikerként könyveli el az elmúlt három évet a Magyar Nemzeti Filmalap vezérigazgatója, Havas Ágnes a Magyar Nemzetnek adott interjújában.

Módosítás dátuma: 2014. július 09. szerda Bővebben...
 

Hét világpremier a Karlovy Varyban tartandó filmfesztivál programján (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Prága, 2014. június 3. - Hét film világpremierét, öt alkotásnak pedig a nemzetközi bemutatóját tartják az idei, 49. nemzetközi filmfesztiválon Karlovy Varyban. A programban három magyar alkotás szerepel: Pálfi György Szabadesés című filmje a Kristály Glóbuszért indul, Zomborácz Virág Utóélet és Reisz Gábor VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan című első játékfilmjei pedig a Nyugattól Keletre versenyprogramban mutatkoznak be.

Bővebben...
 

A nemzetközi kritikusok szerint a Fehér Isten Mundruczó eddigi legjobb filmje (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Cannes, 2014. május 19. - A nemzetközi kritikusok Mundruczó Kornél legjobb filmjeként értékelték hétfőn a Fehér Istent című alkotást, amelyet a 67. cannes-i filmfesztiválon mutattak be.

Bővebben...
 

Mundruczó Kornél filmjét meghívták a hivatalos programba (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Párizs, 2014. április 30. - Mundruczó Kornél Fehér Isten című filmjét meghívta hivatalos válogatásába a 67. cannes-i filmfesztivál - jelentették be szerdán a szervezők.

Bővebben...
 

Jövőre huszonöt magyar film kerülhet képernyőre a médiatanács támogatásával (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2014. február 27. - A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsának támogatásával 2015-ben több mint kéttucat magyar film kerülhet képernyőre - közölte a szervezet kommunikációs igazgatósága csütörtökön az MTI-vel.

Bővebben...
 


6. oldal / 79

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 278 vendég böngészi