Főoldal film
Film

A Művész mozi ad otthont az első Bhutáni Filmfesztiválnak (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2013. április 27. - Az évszázadokig elzárt himalájai királyság, Bhután és a fiatal bhutáni filmművészet bemutatására vállalkozott a budapesti Művész moziban április 30-án megrendezésre kerülő első Bhutáni Filmfesztivál.

Bővebben...
 

Májusban ismét Országos Rajzfilmünnep (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2013. április 11. - Magyar és nemzetközi, klasszikus és kortárs animációs filmeket, rajzfilmeket tekinthetnek meg az érdeklődők május 12-én az Országos Rajzfilmünnepen.

Bővebben...
 

Hrabal habbal: Jirí Menzel filmpályázatot hirdetett Budapesten (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2013. április 11. - Hrabal habbal címmel Jirí Menzel Oscar-díjas cseh rendező nemzetközi rövidfilmpályázatot hirdetett csütörtökön Budapesten Bohumil Hrabal cseh író születésének jövőre esedékes 100. évfordulójára.

Bővebben...
 

Idegesítő filmek nemzetközi fesztiválja Marseille-ben (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Párizs, 2013. április 1. - Második alkalommal rendezik meg az Idegesítő filmek nemzetközi fesztiválját a dél-franciaországi Marseille-ben: a hétvégén kezdődött kéthetes seregszemlén a forgalmazás hagyományos kritériumaiba nehezen besorolható, ezért moziban nem is látható - túl hosszú, túl komoly, túl kísérletező, túl amatőr, túl politikus, túl beszédes vagy éppen dialógus nélküli, azaz valamiért nézhetetlennek és unalmasnak tartott - filmeket mutatnak be.

Bővebben...
 

Fekete György megnyugtatta Andy Vajnát [origo]

E-mail Nyomtatás PDF

2013. 03. 18. - Andrew G. Vajna, a filmszakmáért felelős kormánybiztos szerint a kinevezése óta, az elmúlt két évben, az idén januárig több mint 75 milliárd forintot költöttek Magyarországon a külföldi filmek gyártói.

Bővebben...
 


12. oldal / 79

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 285 vendég böngészi