Főoldal film
Film

Filmszemle helyett Uránia Filmnapok (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2013. január 23. - Budapest - Uránia Filmnapok néven az elmúlt száz év magyar filmterméséből válogató háromnapos filmünnepet szervez az Uránia Nemzeti Filmszínház.

Bővebben...
 

Tarr Béla díjat kap Brémában (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2013. január 16. - Budapest - Tarr Béla kapja idén a Brémai Filmdíjat, amelyet csütörtökön immár 15. alkalommal adnak át az észak-németországi városban.

Bővebben...
 

Magyar filmek az indiai filmfesztiválon (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2013. január 14. - Budapest - Hat magyar film, köztük Jancsó Miklósé és Makk Károlyé mutatkozik be a napokban az indiai Pune Nemzetközi Filmfesztiválon - tájékoztatta hétfőn a Magyar Filmunió az MTI-t.

Bővebben...
 

A Szerelem és a The Master kapta a Los Angeles-i kritikusok díjait (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2013. január 13. - Los Angeles - Michael Haneke franciául forgatott Szerelem című alkotása és Paul Thomas Anderson szcientológia ihlette The Master című filmje kapta a Los Angeles-i Filmkritikusok Szövetségének legfontosabb díjait.

Bővebben...
 

A kritikusok szerint Ben Affleck Argo-akciója az év filmje (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2013. január 11. - Los Angeles - Az Argo-akció című túszmentő drámát választották az év legjobb filmalkotásának az észak-amerikai filmkritikusok, akik a filmet jegyző Ben Afflecket rendezői díjukkal is kitüntették csütörtökön, pár órával az után, hogy kiderült: az Amerikai Filmakadémia tagjai nem jelölték Afflecket a rendezői Oscarra.

Bővebben...
 


15. oldal / 79

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 232 vendég böngészi