Főoldal film
Film

Dán film nyerte a fődíjat a Les Arcs Európai Filmfesztiválon (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2012. december 22. - Les Arcs - Dán filmnek, Tobias Lindholm Kapringen (Eltérítés) című  alkotásának ítélte a nemzetközi zsűri péntek este a Kristály Nyíl elnevezésű fődíjat a negyedik alkalommal megrendezett franciaországi Les Arcs Európai Filmfesztiválon.

Bővebben...
 

Mungiu: az európai film a művészetről, az amerikai a nézőszámról szól (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2012. december 21. - Les Arcs - Az értékelvű filmkészítésben hisz Christian Mungiu és a zsűri elnökeként is elsősorban ez a szempont vezérli - mondta a román filmrendező az MTI-nek a Les Arcs Európai Filmfesztiválon, amelyet negyedik alkalommal rendeznek meg a francia Alpokban.

Bővebben...
 

Összeült a Filmszakmai Bizottság (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2012. december 19. - Budapest - Először tanácskozott az új összetételű Filmszakmai Bizottság - tájékoztatta az MTI-t az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) szerdán.

Bővebben...
 

A Cinema City támogatja a magyar filmek forgalmazását (Fotómédia)

E-mail Nyomtatás PDF

2012. december 18. - A magyar filmek egy újabb támogatást élvezhetnek Andrew G. Vajna, a filmipar megújításáért felelős kormánybiztos kezdeményezésének köszönhetően.

Bővebben...
 

Ismeretterjesztő filmeket támogatott a médiatanács (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2012. december 15. - Budapest - Összesen mintegy 80 millió forinttal támogatja tizenegy ismeretterjesztő film elkészítését a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa - tájékoztatta a testület döntéséről a hatóság szóvivői irodája szombaton az MTI-t.

Bővebben...
 


17. oldal / 79

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 501 vendég böngészi