Főoldal
Színház


Önkormányzati színházakról készített összegző elemzést az ÁSZ (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2020. március 27. - Az önkormányzati tulajdonú színházak gazdálkodásáról készített összegző elemzést az Állami Számvevőszék (ÁSZ), amelyben megállapította: szükséges a tulajdonosi kontrollok erősítése a vizsgált teátrumok működése és gazdálkodása felett.

Bővebben...
 

Február végén kezdődik a Soproni Tavaszi Napok programsorozata (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF



Sopron, 2020. február 6. - Gazdag színházi kínálattal, változatos zenei programokkal, látványos táncbemutatókkal, kiállításokkal, és minden korosztályt megmozgató színes családi eseményekkel várja a közönséget a Soproni Tavaszi Napok február 24. és április 12. között.

Módosítás dátuma: 2020. február 06. csütörtök Bővebben...
 

A hűség évadát hirdette meg a Soproni Petőfi Színház (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF



Sopron, 2020. január 21. - Az 1921. december 14-én Sopronban tartott népszavazás századik évfordulója alkalmából a hűség évadát hirdette meg a 2020/2021-es szezonra a Soproni Petőfi Színház - jelentette be sajtótájékoztatón a színházat működtető Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft. ügyvezetője kedden.

Módosítás dátuma: 2020. január 21. kedd Bővebben...
 

Hat bemutató lesz a Soproni Petőfi Színházban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Sopron, 2019. szeptember 2. - Hat darabot mutatnak be a felnőtt bérlet keretében a Soproni Petőfi Színházban, az első nagyszínpadi bemutató Lehár Ferenc A víg özvegy című nagyoperettje lesz október 19-én - tájékoztatta az évadnyitó társulati ülést követően az intézmény hétfőn az MTI-t.

Bővebben...
 

Döntöttek a kiemelt fővárosi színházaknak juttatandó támogatásról (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2019. április 4. - Döntöttek a kiemelt budapesti színházaknak a kivezetett tao-támogatások helyett juttatandó fix összegű többlettámogatásáról, a tizenegy fővárosi fenntartású teátrum között idén 3,5 milliárd forintot osztottak szét a fővárosi vezetés javaslata alapján - erről Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere és Tarlós István főpolgármester beszélt csütörtökön közös budapesti sajtótájékoztatójukon.

Bővebben...
 


3. oldal / 108

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 162 vendég böngészi