Főoldal
Színház


Négy budapesti helyszínen tartják májusban a Keresztény Színházi Fesztivált (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2016. április 11. - Az Újszínház és a terézvárosi Avilai Nagy Szent Teréz-plébániatemplom mellett idén a Nemzeti Színházban és a RAM Colosseumban is zajlanak programok május 20. és 26. között a III. Keresztény Színházi Fesztivál keretében.

Bővebben...
 

A Liliom bemutatójára készül a soproni színtársulat (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Sopron, 2016. január 30. - Molnár Ferenc drámáját, a Liliomot próbálják a soproni Petőfi Színház színészei. A nagyszínházi bemutató március 5-én lesz.

Bővebben...
 

Hat bemutatót tartanak a soproni a színházi klubban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Sopron, 2016. január 30. - Kortárs magyar darabokat láthat a soproni színházi klub közönsége idén, a teátrum jubileumi évében.

Módosítás dátuma: 2016. január 30. szombat Bővebben...
 

A magyar operett napja - Konferencia a Budapesti Operettszínházban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2015. október 19. - Élő hagyomány címmel az operettről rendeznek tudományos és szakmai konferenciát a Budapesti Operettszínházban a Színház-és Filmművészeti Egyetemmel közös szervezésben szombaton és vasárnap.

Bővebben...
 

Négy budapesti színház vezetőjének megválasztásáról döntöttek (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2015. szeptember 30. - A József Attila Színház, a Centrál Színház és a Katona József Színház élén a jelenlegi igazgatók folytathatják munkájukat, a Radnóti Miklós Színház vezetői posztját pedig Kováts Adél színművész nyerte el, miután a Fővárosi Közgyűlés szerdai zárt ülésén négy budapesti színház ügyvezető igazgatói pályázatának eredményéről döntött.

Bővebben...
 


5. oldal / 105

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 105 vendég böngészi