Főoldal
Színház


Több mint negyven előadás lesz jövőre a Fertőrákosi Barlangszínházban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Sopron, 2017. november 9. - Több mint negyven előadást láthat a közönség jövőre a Fertőrákosi Barlangszínházban, ahol a produkciók nagy része a 61. Soproni Ünnepi Hetek (SÜH) programjába illeszkedik - mondta az üzemeltető Pro Kultúra Nonprofit Kft. igazgató-főrendezője csütörtökön sajtótájékoztatón Sopronban.

Bővebben...
 

Szélesebb körben kell folytatni az egyeztetéseket a színházi szakma jövőjéről (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Győr, 2017. szeptember 8. - Szélesebb körben kell folytatni az egyeztetéseket a színházi előadó-művészeti és táncművészeti szakma jövőjéről - hangoztatta a Párbeszéd a magyar színház jövőjéről című negyedik szakmai konferenciát lezáró sajtótájékoztatón a Veszprémi Petőfi Színház igazgatója a Győri Nemzeti Színházban pénteken.

Bővebben...
 

Az együttműködés és a zene évada lesz az idei a Soproni Petőfi Színházban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF



Sopron, 2017. augusztus 22. - Az együttműködés és a zene évada lesz az idei a Soproni Petőfi Színházban - emelte ki a teátrum igazgató-főrendezője a kedden tartott évadnyitó társulati ülésen a színházban.

Módosítás dátuma: 2017. augusztus 22. kedd Bővebben...
 

A sepsiszentgyörgyi színház előadása kapta a kisvárdai fesztivál fődíját (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Kisvárda, 2017. június 25. - A sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház társulatának Liliom című előadása kapta az Emberi Erőforrások Minisztériuma által felajánlott fődíjat a Magyar Színházak 29. Kisvárdai Fesztiválján - tették közzé a szervezők a fesztivál honlapján vasárnap.

Bővebben...
 

Huszonöt társulat 22 produkciója a Magyar Színházak 29. Kisvárdai Fesztiválján (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Nyíregyháza, 2017. június 12. - Huszonöt társulat 22 produkciója szerepel a Magyar Színházak 29. Kisvárdai Fesztiválján péntektől június 24-ig.

Bővebben...
 


5. oldal / 108

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 110 vendég böngészi