Főoldal
Színház


Parsifal, János-passió és új Aida az Operaház műsorán (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2015. március 30. - A hagyományos húsvéti Parsifallal, Eperjes Károly János-passió-rendezésével és a Mohácsi János által színre vitt új Aidával várja közönségét a következő napokban a Magyar Állami Operaház és a hozzá tartozó Erkel Színház.

 

Módosítás dátuma: 2015. március 30. hétfő Bővebben...
 

Tizenegy bemutatót tervez a következő évadban a kaposvári Csiky Gergely Színház (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Kaposvár, 2015. március 27. - Öt nagyszínpadi és két stúdió-bemutatót, valamint négy gyermek- és ifjúsági előadást tervez a 2015/2016-os évadban a kaposvári Csiky Gergely Színház.

Bővebben...
 

Ma van a színházi világnap (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2015. március 27. - Ma van a színházi világnap, ebből az alkalomból az esti előadások előtt felolvassák azt a nemzetközi üzenetet, amelyet az idén Krzysztof Warlikowski, a kortárs lengyel színház egyik legnagyobb, világszerte elismert rendezője, a varsói Nowy Teatr művészeti igazgatója fogalmazott meg.

Módosítás dátuma: 2015. március 27. péntek Bővebben...
 

Magyar évadot hirdetett a Soproni Petőfi Színház (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Sopron, 2015. március 25. – Magyar évadot hirdetett a Soproni Petőfi Színház 2015/2016-ra abból az alkalomból, hogy 25 évvel ezelőtt alakult meg a városban az önálló színház - mondta a teátrum igazgatója szerdán sajtótájékoztatón Sopronban.

Módosítás dátuma: 2015. március 25. szerda Bővebben...
 

A miskolci színház művészeti tanácsa megalapozott döntésnek tartja az igazgató menesztését (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Miskolc, 2015. március 19. - A Miskolci Nemzeti Színház élén történt személyi változást a teátrum korábban megszűnt, ám csütörtöktől munkáját újfent folytató művészeti tanácsa a színház belügyének tekinti, a döntést megalapozottnak tartja - közölte a színház csütörtökön az MTI-vel, azt követően, hogy szerdán Miskolc önkormányzata azonnali hatállyal felmentette Kiss Csabát, a színház igazgatóját.

Bővebben...
 


10. oldal / 106

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 274 vendég böngészi