Főoldal
Színház


Húsz százalékkal növelte nézőszámát a Nemzeti Színház (szinhaz.hu)

E-mail Nyomtatás PDF



2015. június 4. - Június 4-én, csütörtökön délelőtt évadzáró társulati ülést tartott a Nemzeti Színház. Vidnyánszky Attila a teátrum elmúlt évadát értékelte és a jövő évad terveiről is szólt.

Módosítás dátuma: 2015. június 05. péntek Bővebben...
 

POSZT - Még nincs döntés a versenytől visszalépett társulatok részvételéről (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF



Budapest, 2015. május 21. - Két hét múlva kezdődik a 15. Pécsi Országos Színházi Találkozó (POSZT), ám egyelőre még nem született döntés a versenyprogramból visszalépett 3 társulat részvételéről - derült ki a találkozót beharangozó csütörtöki budapesti sajtótájékoztatón.

Bővebben...
 

Kolozsvári Állami Magyar Színház vendégjátéka a Vígszínházban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2015. május 19. - A Kolozsvári Állami Magyar Színház két előadással érkezik Budapestre: szerdán a Vígszínházban, csütörtökön a Pesti Színházban játszik a társulat.

Bővebben...
 

Többségében telt házas előadások a Nemzeti Színház fesztiválján (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2015. április 29. - Az előadások többsége telt házas volt a Madách Nemzetközi Színházi Találkozón (MITEM), a külföldi előadások nézőszáma a tavalyihoz képest 10 százalékkal emelkedett, a saját produkciókra minden jegy elkelt - mondta az MTI-nek Vidnyánszky Attila, a találkozót szervező Nemzeti Színház igazgatója.

Bővebben...
 

Második Keresztény Színházi Fesztiváljára készül az Újszínház (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2015. április 10. - Második Keresztény Színházi Fesztiváljára készül az Újszínház: külföldi előadásokkal és új helyszínekkel rendezik meg május 15. és 23. között az összművészeti seregszemlét.

Bővebben...
 


10. oldal / 108

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 123 vendég böngészi