Főoldal
Színház


Két bemutatóra készül a kolozsvári magyar színház (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Bukarest, 2015. február 25. - A vágy, valamint Az özvegy Karnyóné és a két szeleburdiak című előadásokat mutatja be a Kolozsvári Állami Magyar Színház.

Bővebben...
 

MITEM - 13 ország 20 előadása a nemzetközi színházi találkozón (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2015. február 25. - Sokszínű programmal, 13 ország 20 előadásával rendezi meg a Nemzeti Színház április 14. és 28. között a Madách Nemzetközi Színházi Találkozót (MITEM), amelyen Matthias Langhoff, Toni Servillo, Luk Perceval, Emma Dante, Eugenio Barba és Viktor Rizsakov rendezése is látható lesz.

Módosítás dátuma: 2015. február 25. szerda Bővebben...
 

A funtineli boszorkány című dráma az Újszínházban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


Budapest, 2015. február 10. - Szabó Sipos Barnabás (b) a báró, Timkó Eszter (b2) a cigányasszony, Nemes Wanda (b3) Nuca és Almási Sándor (j) Mitru szerepében Wass Albert A funtineli boszorkány című regényéből Pozsgai Zsolt és Turcsány Péter által színpadra vitt dráma próbáján a budapesti Újszínházban 2015. február 10-én.

A darabot február 13-án mutatják be Kerényi Imre rendezésében.

Módosítás dátuma: 2015. február 10. kedd
 

Udvaros Dorottya kapta az idei Páger Antal-színészdíjat (MTI)

E-mail Nyomtatás PDFMakó, 2015. február 1. – Udvaros Dorottya kapta idén a Páger Antal-színészdíjat; a Kossuth-és Jászai-díjas művész vasárnap vette át a makói önkormányzat elismerését Farkas Éva Erzsébet makói polgármestertől a Maros-parti városban, a Hagymaházban.

Módosítás dátuma: 2015. február 01. vasárnap Bővebben...
 

Új darabot mutat be a veszprémi Kabóca Bábszínház (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Veszprém, 2015. január 31. - A királykisasszony, akinek nem volt birodalma címmel új előadást mutat be vasárnap a Kabóca Bábszínház a veszprémi Hangvillában, ahol hétvégén interaktív kiállítással is várják a gyermekeket.

Bővebben...
 


10. oldal / 105

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 199 vendég böngészi