Főoldal Egyházak
Egyházak

Civil offenzíva az egyházak szociális tevékenységének támogatása ellen (Krónika)

E-mail Nyomtatás PDF

2011. március 23. - Miközben román állami pénzeket hozhat az egyházaknak, illetve az általuk működtetett, szociális szolgáltatásokat nyújtó alapítványoknak, egyesületeknek a parlament által nemrég elfogadott, Traian Băsescu államfő jóváhagyására váró törvény, a civil szférában óriási felzúdulást keltett a kezdeményezés.

Bővebben...
 

Újjáépítenék a Regnum Marianumot (MTI/barikad.hu)

E-mail Nyomtatás PDF


2011. március 16. - Három hét alatt több mint 13 ezren fejezték ki egyetértésüket a városligeti Regnum Marianum-templom újbóli felépítését szorgalmazó civil kezdeményezéssel. Az internetes akciót szervező Váralja Szövetség hamarosan a köztársasági elnökhöz és más közjogi méltóságokhoz fordul, támogatásukat kérve a szándék megvalósulásához - közölte a szervezet szóvivője az MTI-vel.

Módosítás dátuma: 2011. március 16. szerda Bővebben...
 

Böjte Csaba: Szent István-terv, hogyan tovább? (Erdély.ma)

E-mail Nyomtatás PDF


2011. március 06. - Őszinte leszek, én nem számítottam ekkora figyelemre, visszhangra! Úgy tűnik, hogy a honlapokon nagyon sokan elolvasták a gondolataimat, sokan hozzá is szóltak. Kaptam hideget, meleget, aszerint, hogy kinek éppen mit diktált a lelkiismerete.

Bővebben...
 

Böjte Csaba: Szent István-terv 3. – Kárpát-medencei népnevelés (Erdély.ma)

E-mail Nyomtatás PDF


2011. február 27. - Roncsház-program

Bővebben...
 

Rédly Elemér kapta az idei Hit pajzsa-díjat (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2011. február 26. - Rédly Elemér pápai prelátus, kanonok, győri plébános, a Győri Hittudományi Főiskola tanára vette át idén a Parma fidei - Hit pajzsa és az ezzel együtt járó Hazámért - hitemért elnevezésű díjakat, amelyeket Mádl Dalma, a korábbi köztársasági elnök felesége és Bolberitz Pál egyetemi tanár, a díj első kitüntetettje nyújtott át szombaton Budapesten.

Bővebben...
 


202. oldal / 369

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 151 vendég böngészi