Főoldal Egyházak
Egyházak

Böjte Csaba: Merjük a szerető Krisztus vonásait magunkra ölteni! (Erdély.ma)

E-mail Nyomtatás PDF


2011. február 14. - A mi Urunk Jézus Krisztusról, a Szentírás csak egyetlen helyen említi meg, hogy örömében felujjongott, éspedig akkor, amikor a hetvenkét tanítványt kettesével szétküldi a világba, meghagyva nekik, hogy aranyat, ezüstöt ne vigyenek magukkal, de menjenek és vigasztalják a szomorúakat, bátorítsák a csüggedőket, tegyenek jót szeretetből, és azt is hozzá teszi, hogy „ingyen adjátok, mert ingyen kaptátok...."

Bővebben...
 

Kárpát-medencei vetélkedő Pázmány Péterről (Felvidék Ma)

E-mail Nyomtatás PDF

2011. február 11. - Pázmány Péter életét, munkásságát, történelmi korát felelevenítő vetélkedőt indított útjára a Keresztény élet szerkesztősége. Az első forduló feladatait a hetilap február 11. számában olvashatják. Az egész Kárpát-medencéből várják a négy fős csapatok jelentkezését a játékra.

Bővebben...
 

Az egyház a nemzetstratégia szerves része (Kárpátinfo)

E-mail Nyomtatás PDF


2011. február 6. - A Kárpátaljai Református Egyház január 29-i ünnepi közgyűlésén részt vett Szászfalvi László, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára. Ezúttal őt kérdeztük nemzetpolitikáról, megmaradásról, támogatásról.

Bővebben...
 

Márciusban megnyílik a Magyar Zarándokút (Erdély.ma)

E-mail Nyomtatás PDF

2011. február 06. - Esztergomtól Máriagyűdig teljes hosszában végigjárható lesz március második felétől a Magyar Zarándokút. Kalocsán a héten tartotta első ülését a tavaly novemberben megalakult Magyar Zarándokút Önkormányzati Társulás.

Bővebben...
 

Böjte Csaba: Remény (Erdély.ma)

E-mail Nyomtatás PDF


2011. február 06. - A mindennapokat figyelve, újból és újból két félelem fogalmazódik meg bennem, és gondolom, hogy nagyon sok más emberben is.

Bővebben...
 


204. oldal / 369

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 140 vendég böngészi