Főoldal Egyházak
Egyházak

Nagyváradon is megvetné a lábát a hitgyülis szekta - RMDSZ-es hátszéllel (Krónika/Kuruc.info)

E-mail Nyomtatás PDF

2011. január 8. - A Hit Gyülekezetének erőszakos térfoglalásától tart az Erdélyi Magyar Ifjak (EMI) nagyváradi szervezete.

Módosítás dátuma: 2011. január 08. szombat Bővebben...
 

Özönlöttek a zarándokok az El Caminóra 2010-ben (mult-kor.hu - barikad.hu)

E-mail Nyomtatás PDF

2011. január 3. - Korábban nem tapasztalt méreteket öltött a Szent Jakab nevét viselő spanyolországi zarándokútra, az El Caminóra érkező vándorok száma 2010-ben.

Bővebben...
 

XVI. Benedek: a béke vezesse az embereket (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2011. január 01. - Ahogyan karácsonykor, az év első napján is a békéről és a vallásszabadságról beszélt XVI. Benedek pápa a Szent Péter-bazilikában délelőtt pontifikált szentmisén. A béke világnapját az egyház 1968-tól január elsején ünnepli.

Bővebben...
 

Böjte Csaba: Gondolatok egy új év hajnalán! (Erdély.ma)

E-mail Nyomtatás PDF


2010. december 30. - Csodálom Jézus Krisztust ahogyan a földre jön és saját kezébe veszi a dolgokat. Nem mást küld, hogy Ö fáradt cinizmussal, a mennyei trónusán ülve, szemlélje és kommentálja az emberiség vergődését.

Bővebben...
 

Kétezer árva atyja (Szabad Föld)

E-mail Nyomtatás PDF


2010. december 28. - Fáradhatatlanul úton van, akár az árvák utazó nagykövetének is nevezhetnénk. Erdély 62 településén már csaknem kétezer-kétszáz gyermek gyarapítja az általa létrehozott Dévai Szent Ferenc Alapítvány népes családját. Előadásaiból, beszélgetőkönyveiből egyre többen merítenek erőt. Böjte Csaba ferences szerzetest a minap Ezüstfenyő Díjjal jutalmazták.

Bővebben...
 


207. oldal / 369

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 149 vendég böngészi