Főoldal Egyházak
Egyházak

Ünnepi istentisztelet a Hazatérés templomában (barikád.hu/Fotómédia)

E-mail Nyomtatás PDF


2010, szeptember 16 - Ünnepi istentisztelettel vette kezdetét szeptember 15-én este a Hazatérés Templomának ünnepségsorozata. 70 éve tartották az első istentiszteletet a templomban, ennek tiszteletére vasárnapig gazdag programokkal várják az ünneplőket.

Bővebben...
 

Felvidéki képviselet a Nemzetközi Ministráns Szövetségben (Felvidék Ma)

E-mail Nyomtatás PDF

2010.09.13. - A Nemzetközi Ministráns Szövetség (CIM-Coetus Internationalis Ministrantium) Strasbourgban tartotta tisztújító közgyűlését szeptember 8-10. között. A találkozó témája a nyári római Nemzetközi ministránstalálkozó kiértékelése és a ministránsok lelkipásztori gondozásának megfelelő szintű ellátása voltak.

Bővebben...
 

Csaba testvér gondolatai az új tanévre (Erdély.ma)

E-mail Nyomtatás PDF


2010. szeptember 12. - Lassan kezdődik a tanév! Hosszan jártam néhány házat és örömmel láttam, hogy mindenütt milyen szépen készültök az új tanévre.

Bővebben...
 

Böjte Csaba a bűn és a tudatlanság alóli felszabadulásra buzdított (Erdély.ma)

E-mail Nyomtatás PDF

2010. szeptember 4. - Szentmisével, koszorúzással, Role-koncerttel és kulturális műsorokkal emlékezett a Szent Ferenc Alapítvány és a Gyergyói-medence népe az 1658-as tatárjáráskor tanúsított összefogásra és bátorságra a Ditró és Szárhegy közötti Tatárdombnál, ezzel kérve áldást az új tanévre.

Módosítás dátuma: 2010. szeptember 04. szombat Bővebben...
 

Kötelezővé tenné a hit- és az ekölcstan oktatását a Jobbik [origo]|

E-mail Nyomtatás PDF

2010. 08. 30. - Kötelezővé tenné a hit- és erkölcstan oktatását az iskolákban három jobbikos képviselő. A három képviselő által benyújtott javaslat szerint erre többek között a vallásszabadság érvényesítése érdekében van szükség.

Bővebben...
 


217. oldal / 369

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 141 vendég böngészi