Főoldal Egyházak
Egyházak

Morales a cölibátus eltörlését kérte a pápától (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2010. május 17. - A cölibátus eltörlését kérte Evo Morales bolíviai elnök abban a levélben, amit hétfőn adott át XVI. Benedek pápának a Vatikánban.
A levél átadását 25 perces rövid megbeszélés előzte meg: megvitattak olyan témákat, mint a jelenlegi nemzetközi gazdasági helyzet vagy a környezetvédelem melletti erősebb kiállás.

Bővebben...
 

Csaba testvér levele a gyermeknevelésről (Erdély..ma)

E-mail Nyomtatás PDF


2010. május 17. - Egy kollégámnak írtam, ezt a levelemet, de talán nem árt másnak sem elolvasni, hisz oly sok a panasz a mai világban. Próbáld meglátni, hogy a jelen körülmények között hogyan tudnád a legszebb, legeredményesebb munkát végezni.

Módosítás dátuma: 2010. május 18. kedd Bővebben...
 

Úton a segítség az elárasztott települések és a kitelepítettek felé (Fotómédia)

E-mail Nyomtatás PDF

Első, gyors segélyként a Magyar Református Szeretetszolgálat több mint fél millió forint értékű szállítmányt visz a segítségre szoruló területekre. A szállítmányban ötven család részére élelmiszercsomagok vannak, valamint tisztítószerek, takarók, matracok, mert ezekre van a legnagyobb szükség.

Módosítás dátuma: 2010. május 18. kedd Bővebben...
 

"Második reformációt" sürget egy svájci teológus (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2010. május 14. -  A katolikus egyház egysége érdekében "második reformációt" tartana szükségesnek a megrontási botrányok miatt Hans Küng svájci teológus.

Bővebben...
 

Megbánás és vezeklés nélkül – besúgó papok (és gyermekeik) a keresztény felekezetek élén (Kuruc.info)

E-mail Nyomtatás PDF

2010. május 9. - A történelem mindig is az uralkodó rétegek legitimációs forrásának számított. Nincsen ez másként napjainkban sem. Kizárólag azok a történészek futhatnak be szakmai karriert, akik szemrebbenés nélkül teljesítik a hatalom birtokosainak elvárásait.

Bővebben...
 


225. oldal / 369

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 210 vendég böngészi