Főoldal Egyházak
Egyházak

Ma délután Komáromi Imanap (bumm)

E-mail Nyomtatás PDF

2010. 04. 25. - Jó Pásztor vasárnapján, azaz ma tartják meg a XXI. Komáromi Imanapot, melynek szervezője a Pázmaneum Polgári Társulás, a Jópásztor Alapítvány és a komáromi római katolikus plébánia.
Az imanapon immár rendszeresen magyar főpásztorért és magyar papi és szerzetesi hivatásokért imádkoznak. Az idei imanap egyben hálaadó imanap is lesz a magyar hívek részére kinevezett helynökökért.

Bővebben...
 

Hitvallók és ügynökök (Erdély.ma)

E-mail Nyomtatás PDF

2010. április 24. - Amíg nem áll helyre a közbizalom, addig nem lehet a megújulás útjára térni. Ezt Tőkés László európai parlamenti képviselő mondta a Hitvallók és ügynökök című dokumentumfilm nagyváradi vetítésén. A film a magyarországi római katolikus egyház üldöztetését dolgozza fel.

Bővebben...
 

Csíksomlyói pünkösdi búcsú, 2010 (Erdély.ma)

E-mail Nyomtatás PDF

2010. április 22. - Szónok: Böjte Csaba ferences atya
A csíksomlyói pünkösdi búcsúra május 21–24-e között kerül sor. Mottója: „Most segíts meg, Mária!” Május 21-én, pénteken a 19 órakor kezdődő szentmise nyitja meg a 443. csíksomlyói pünkösdi zarándoklatot. A szentmisét követően a kegytemplomban egész éjszakán át tartó virrasztás kezdődik.

Bővebben...
 

Tőkés László a Dalai Láma romániai látogatása kapcsán (Erdély.ma)

E-mail Nyomtatás PDF

2010. április 22. - A média fokozott érdeklődésének eleget téve és a román külügyminisztérium vonatkozó közleményével kapcsolatos kérdéseire adott válaszképpen, a Dalai Láma romániai látogatása tárgyában a következőket tartjuk szükségesnek közölni.

 

Módosítás dátuma: 2010. április 22. csütörtök Bővebben...
 

Isten sírján sírni (Erdély.ma)

E-mail Nyomtatás PDF

2010. április 20. - A több mint egyhetes „perzsára” állítás után lecsengőben van az Erdély.mán írt cikkemmel kavart vita. A támadók belefáradtak. Nem ilyen egyszerű lerombolni az egyetlen, ma még a vártán álló erkölcsi tekintélyt, az egyházat, és annak fejét, a római pápát.

Bővebben...
 


227. oldal / 369

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 204 vendég böngészi