Főoldal Egyházak
Egyházak

Tőkés: az egyház nem lehet semleges a közéletben, a politikában (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2013. február 2. - Szatmárnémeti - Tőkés László szerint az egyház nem lehet semleges a közélet, a társadalom, a politika kérdéseiben.

Módosítás dátuma: 2013. február 02. szombat Bővebben...
 

Templom épül Sopronban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2013. február 2. - Sopron - Templom épül a soproni Lővérekben. Az erdős-hegyes vidék hangulatához illeszkedő, a tájjal harmonizáló létesítmény terveit Supka-Kovács Tamás készítette, kivitelezését az idén szeretnék elkezdeni - mondta Bognár István, a Szent Margit templom plébánosa az MTI-nek.

Bővebben...
 

Beiktatták tisztségébe Kató Bélát, az Erdélyi Református Egyházkerület püspökét (Krónika)

E-mail Nyomtatás PDF


2013. február 1. - Ünnepi istentiszteleten iktatták be pénteken tisztségébe Kató Bélát, az Erdélyi Református Egyházkerület 46. püspökét a kolozsvári Farkas utcai református templomban.

Módosítás dátuma: 2013. február 02. szombat Bővebben...
 

Február 16-án búcsúztatják Hegedűs Loránt nyugalmazott püspököt (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2013. február 1. - Budapest - Az életének 83. évében elhunyt Hegedűs Lorántot, a Dunamelléki Református Egyházkerület nyugalmazott püspökét február 16-án Budapesten, a Fiumei úti nemzeti sírkertben helyezik végső nyugalomra - tudatta családja pénteken az MTI-vel.

Bővebben...
 

Beiktatták tisztségükbe az unitárius egyház magyarországi vezetőit (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2013. január 30. - Budapest - Ünnepi istentisztelet keretében beiktatták tisztségükbe a Magyar Unitárius Egyház Magyarországi Egyházkerületének nemrég megválasztott vezetőit a Budapesti Unitárius Egyházközség Nagy Ignác utcai templomában - közölte a felekezet Magyarországi Egyházkerületének elnöksége szerdán az MTI-vel.

Bővebben...
 


167. oldal / 369

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 22 vendég böngészi