Főoldal Egyházak
Egyházak

Navracsics: Mindszenty példamutató élete ismét közbeszéd része (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


2012. december 13. - Veszprém - Mindszenty példamutató élete ismét közbeszéd része - mondta Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes csütörtökön a Pehm (Mindszenty) József: Padányi Bíró Márton élete és kora című könyvének reprint kiadásának bemutatóján Veszprémben.

Módosítás dátuma: 2012. december 13. csütörtök Bővebben...
 

Ferences zarándokközpont épül a szentkúti kegyhelyen (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2012. december 12. - Salgótarján – Több mint 2 milliárd 455 millió forintos turisztikai fejlesztés valósul meg a Mátraverebély-Szentkúti Nemzeti Kegyhelyen a ferences rend sikeres európai uniós pályázatnak köszönhetően – hangzott el a Magyarok Nagyasszonya Ferences Rendtartomány és az Észak-Magyarországi Regionális Fejlesztési Ügynökség (NORDA) salgótarjáni sajtótájékoztatóján szerdán.

Bővebben...
 

Horvátországban tiltakozik a katolikus egyház az iskolai szexuális nevelés ellen (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2012. december 10. - Zágráb - Tiltakozik a horvát katolikus egyház az iskolai egészségügyi nevelés szexuális felvilágosításra vonatkozó része ellen, amely szerinte káros a gyermekekre, mert egyebek között megengedő a homoszexualitással és az önkielégítéssel szemben.

Bővebben...
 

Még az idén kifizeti az állam az egyházaknak az elmaradt közoktatási kiegészítő normatívát (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2012. december 7. - Budapest - Még az idén kifizeti az állam az egyházaknak a közoktatási kiegészítő normatíva korábbi elmaradását pótló kétmilliárd forintot - mondta Oláh Gáborné, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ gazdasági igazgatóhelyettese pénteken Budapesten, a Történelmi Egyházak Közoktatási Intézményvezetői Országos Egyesületének konferenciáján.

Bővebben...
 

Erdő Péter: sok olyan helyre is eljutottam, ahol esztergomi érsek még sosem járt (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF



2012. december 7. - Budapest - Erdő Péter bíboros nagy eredménynek tartja, hogy az elmúlt tíz évben itthon sok olyan helyre, plébániára is eljutott, ahol esztergomi érsek még sosem járt.

Módosítás dátuma: 2012. december 07. péntek Bővebben...
 


178. oldal / 369

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 130 vendég böngészi