Főoldal Egyházak
Egyházak

Tőkés László: nem történt meg az erdélyi egyházi közélet teljes megtisztítása (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


2012. október 30. - Még ma sem történt meg az erdélyi egyházi közélet teljes körű megtisztítása a kommunista rendszer örökségétől - mondta Tőkés László, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács elnöke, néppárti európai parlamenti képviselő a Szigorúan ellenőrzött életek című dokumentumfilm kedd esti budapesti bemutatója előtti sajtótájékoztatón.

Bővebben...
 

Bölcskei Gusztáv: félelem nélkül szolgáljunk Istennek (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


2012. október 28. - A reformáció mai programja, hogy "megszabadulva, félelem nélkül" szolgáljunk Istennek - mondta Bölcskei Gusztáv, a Magyarországi Református Egyház zsinatának lelkészi elnöke vasárnap Budapesten.

Bővebben...
 

A keresztényeknek bátorsággal, félelem nélkül kell hirdetniük az Evangéliumot (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2012. október 27. - Vatikánváros - A keresztényeknek derűs bátorsággal, félelem nélkül kell hirdetniük az Evangéliumot ellentmondásokkal terhelt korunkban, az egyháznak újra kell gondolnia saját szerepét a társadalomban - ez a fő gondolata a Vatikánban zajló püspöki szinódus üzenetének.

Bővebben...
 

Erdő Pétert a püspöki szinódus állandó tanácsa tagjává választották (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF



2012. október 26. - Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érseket, az Európai Püspöki Konferenciák Tanácsának (CCEE) elnökét a püspöki szinódus állandó tanácsa tagjává választották - közölte a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia sajtószolgálata pénteken az MTI-vel.

Bővebben...
 

KÉSZ-kerekasztal - Hoffmann Rózsa nem tapasztalt sztrájkhangulatot az iskolákban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2012. október 26. - Az oktatási államtitkár nem tapasztalt sztrájkhangulatot az iskolákban az elmúlt napokban, ugyanakkor riadalmat igen a pedagógus-szakszervezetek általa hamisnak tartott állításai miatt.

Bővebben...
 


187. oldal / 369

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 139 vendég böngészi