Főoldal Egyházak
Egyházak

Bosák Nándor püspök: a hit évének célja, hogy a hit erőteljesebbé váljon (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2012. október 25. - A hit évének az a célja, hogy a hitet erőteljesebbé tegye az egyház, és ünnepelje azt a liturgiában - mondta Bosák Nándor katolikus püspök csütörtökön Budapesten, a Magyar Liturgikus és Egyházzenei Intézet (Malezi) fennállásának 10. évfordulója alkalmából tartott szimpóziumon.

Bővebben...
 

Felavatják Ravasz László református püspök mellszobrát (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2012. október 24. - Felavatják Ravasz László református püspök bronz mellszobrát csütörtökön a Károli Gáspár Református Egyetem (KRE) Hittudományi Karán Budapesten.

Bővebben...
 

Réthelyi: hitre és tudományra egyaránt szükség van a problémák megoldásában (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2012. október 21. - Hitre és tudományra egyaránt szükség van a problémák megoldásában, ennek érdekében a tudomány és az egyházak képviselőinek együtt kell gondolkodniuk - mondta Réthelyi Miklós volt nemzeti erőforrás miniszter vasárnap Budapesten, az Október a reformáció hónapja elnevezésű programsorozat keretében tartott reformációi gálaesten.

Bővebben...
 

Piarista rend: a további eredményes működést segíti a kormány támogatása (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2012. október 20. - A Piarista Rend Magyar Tartományának további eredményes működését segíti a kormány idei 1,2 milliárd forintos támogatása - közölte a szerzetesrend magyar tartománya szombaton az MTI-vel.

Bővebben...
 

Új koncertorgona a karcagi református nagytemplomban (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2012. október 19. - Közadakozásból újonnan vásárolt koncertorgona szól péntektől a karcagi református nagytemplomban; a három manuálos, 250 regiszteres hangszer minden liturgikus és szakrális eseményen jó szolgálatot tesz majd - mondta el Koncz Tibor a helyi református egyházközség elnök-lelkésze az MTI-nek.

Bővebben...
 


188. oldal / 369

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 177 vendég böngészi