Főoldal Egyházak
Egyházak

Harrach: az emberi élet a fogantatással kezdődik(MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2012. október 18. - Keresztény civil szervezetek fóruma - Az emberi élet védelmének és tiszteletének fontosságát hangsúlyozta Harrach Péter a Keresztény Civil Szervezetek 7. Országos Fórumán csütörtökön a Parlamentben.

Bővebben...
 

Keresztény találkozót tartanak szombaton a Papp László Sportarénában (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2012. október 18. - Tízezer embert várnak az Ez az a nap! címmel meghirdetett kereszténytalálkozóra szombaton a Papp László Budapest Sportarénába, ahol a vallásos zenei élet előadóinak élvonala lép színpadra - közölték a szervezők csütörtökön az MTI-vel.

Bővebben...
 

Ismét Felvidéken a Feltámadási jelvény (Felvidék.ma)

E-mail Nyomtatás PDF

2012. október 17. - A balatonparti zamárdiak 2005 óta szervezik a Feltámadási menetet, mely négy ágban halad. A szárnyas keresztek eljutottak a Csíksomlyói búcsúra, onnan az egyik kereszt Felvidéken jár, így pl. Tornalján, Rimaszombatban, Sávolyban, Füleken, mígnem november 25-én érnek össze Sopronban.

Bővebben...
 

Szigorú fellépést követel az ukrán elnök a feszületet elfűrészelő FEMEN-aktivistákkal szemben (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2012. október 17. - Kijev - Viktor Janukovics ukrán elnök követelte, hogy a bűnüldöző szervek a lehető legszigorúbban intézkedjenek a FEMEN ukrán feminista szervezet azon aktivistáival szemben, akik augusztus közepén láncfűrésszel kivágták a Kijev belvárosában álló pravoszláv fakeresztet.

Bővebben...
 

Református közösségi ház felszentelése Szolnokon (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

Szolnok, 2012. október 14. - Vendégek a városrész új református közösségi házának felszentelésén Szolnok-Szandaszőlősön, a Munkácsy Mihály utcában 2012. október 14-én.

Módosítás dátuma: 2012. október 14. vasárnap Bővebben...
 


189. oldal / 369

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 161 vendég böngészi