Főoldal Egyházak
Egyházak

Idén Felvidéken lesz a Kárpát-medence-i református tanévnyitó (Felvidék.ma)

E-mail Nyomtatás PDF

2011. augusztus 30. - A Kárpát-medence református oktatási intézményeinek közös tanévnyitójára ezúttal Felvidéken kerül sor szeptember 3-án a rimaszombati református templomban.

Bővebben...
 

Bölcskei: Sérült esélyegyenlőség, idegesítő várakozás (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF


2011. augusztus 27. - A rendszerváltás óta nem volt ilyen nagy arányú a református iskolák számának növekedése - mondta Bölcskei Gusztáv, a Magyarországi Református Egyház (MRE) zsinatának lelkészi elnöke szombaton Budapesten, az egyház oktatási intézményeinek közös tanévnyitóján.

Bővebben...
 

Egy újabb álom, vagy kitörési lehetőség a Kárpát-medence számára? (Erdély.ma)

E-mail Nyomtatás PDF


2011. augusztus 26. - Keresztény emberként hiszem és vallom, hogy mindig van tovább! Isten nem engedi, hogy egy nép, egy ország végérvényesen zsákutcába, vakvágányra menjen.

Bővebben...
 

Böjte Csaba: munkatársat keresek! (Erdély.ma)

E-mail Nyomtatás PDF


2011. augusztus 24. - Igen, munkatársat keresek, olyant, aki dolgozni szeretne népünkért, nemzetünkért! Olyanokat, amilyen a két esztelneki kollégánk, akik egy kis napköziotthont vezetnek 40 gyerekkel, akiknél minden alkalommal, örömmel, reménnyel telik el a szívem.

Bővebben...
 

Akiket angyalnak néznek Budapesten - riport az első magyar kopt templomról (origo)

E-mail Nyomtatás PDF

2011. 08. 23. - Hazájukban évszázadokon át kirekesztették őket, de a XVIII. kerületi Szemeretelep lakóival jól megférnek - ők az Egyiptomból származó kopt keresztények, akiknek első templomát szentelték fel Magyarországon.

Bővebben...
 


192. oldal / 369

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 145 vendég böngészi