Főoldal Egyházak
Egyházak

Tőkés: egy anyagias Európának szüksége van egy spirituális Európára is (MTI )

E-mail Nyomtatás PDF


2011. július 10. - Egy anyagias Európának szüksége van egy spirituális Európára is – jelentette ki Nagyváradon tartott előadásában Tőkés László európai parlamenti alelnök, a Királyhágómelléki Református Egyházkerület volt püspöke.

Bővebben...
 

Spányi Antal: felelősséget kell vállalni egymásért, a nemzetért (Erdély.ma)

E-mail Nyomtatás PDF

2011. június 12. - Félmillió magyar zarándok érkezett az idén a Csíksomlyói búcsúba. A szabadtéri szentmisén Spányi Antal székesfehérvári püspök a hit melletti kiállásra, áldozatvállalásra és erkölcsi megújulásra buzdította a búcsú résztvevőit.

Bővebben...
 

Pünkösdöt ünneplik ma és holnap a keresztény egyházak (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2011. június 12. - Ma és holnap ünneplik a keresztény egyházak a pünkösdöt, vagyis a húsvéti időszak lezárását. A keresztények pünkösdkor a Szentlélek eljövetelére, az egyház alapítására és az egész világra kiterjedő missziós munka kezdetére emlékeznek.

Bővebben...
 

Benyújtották az új egyházi törvényjavaslatot (MTI)

E-mail Nyomtatás PDF

2011. június 10. - A Hit Gyülekezete nem került egy szintre a katolikusokkal, csak a krisnásokkal, viszont a legkedvesebbek között vannak a bolgár ortodoxok. A szcientológusokat nem említi a szöveg.

Bővebben...
 

Templomszentelés Tiszaújhelyben (Kárpátinfo)

E-mail Nyomtatás PDF

2011. június 6. - Korunk embere egy életen át dolgozik, hogy megvalósítsa terveit, biztosítsa jövőjét, mondta. Félre tesz mindent, hogy ennek eleget tegyen: Istent, gyülekezetet, családot, nemzeti gyökereket.

Bővebben...
 


196. oldal / 369

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 137 vendég böngészi