Főoldal Egyházak
Egyházak

Népszámlálás: Épülő vagy leépülő egyház vagyunk? (Felvidék.ma, Reformata)

E-mail Nyomtatás PDF

2011. május 10. - A 2011-es népszámlálás különösen fontos a szlovákiai magyarok számára. Nem mindegy, hogy hányan vallják magukat magyar anyanyelvűnek. Az egyházak számára pedig fontos az is, hogy hányan vállalják vallási hovatartozásukat.

Bővebben...
 

Példa nélküli összefogás a Mária Út kiépítéséért (Erdély.ma)

E-mail Nyomtatás PDF

2011. május 09. - A Mária Út kiépítésének fontosságáról, a munkálatok menetéről és az ügy érdekében történt összefogásról tartottak sajtótájékoztatót pénteken a megyei tanács, a Caritas, a Hargita Közösségi Fejlesztési Társulás és a Csíkszéki Erdélyi Kárpát-Egyesület képviselői.

Bővebben...
 

A Berzétei Református Gyülekezetről forgatott filmet az MTV (Felvidék Ma)

E-mail Nyomtatás PDF

2011. május 5. - A Kárpát-medencében járókelő egyes vidékeken a pusztulásra ítélt települések, épületek láttán gyakran elkedvetlenedik. Az MTV Átjáró című műsorának pénteki adása egy mindenki számára követendő példáról tudósít.

Bővebben...
 

Református hozzájárulás az államadósság csökkentéséhez (Fotómédia)

E-mail Nyomtatás PDF


2011. május 3. - Az ország nehéz gazdasági állapotára, valamint a központi költségvetés alakulására tekintettel, továbbá az államadósság csökkentése iránti kormányzati elhatározás támogatása céljából, a Magyarországi Református Egyház Elnöksége – az egyházkerületek elnökségei egyeztetése alapján – úgy határozott, hogy idén nem kér segítséget az államtól ingatlanjai, templomai felújításához, állagmegóvásához.

Bővebben...
 

Látta és hitt (Erdély.ma)

E-mail Nyomtatás PDF

2011. április 24. - 1.„Mi tanúi vagyunk mindannak, amit Júdea egész területén és Jeruzsálemben tett… nekünk, akik ettünk és ittunk vele halálából való feltámadása után.”(Ap Csel 10,34a.37-43)

Bővebben...
 


198. oldal / 369

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 129 vendég böngészi