Főoldal Egyházak
Egyházak

A grúz megoldás (lemil.blog.hu)

E-mail Nyomtatás PDF


A Lemilbog teljes szerkesztősége (és olvasóink túlnyomó hányada) egyetért azzal, hogy a demográfia a tágan értelmezett biztonságpolitika jelentős összetevője. Megfelelő számú gyermek születése nélkül a nemzet önreprodukciós képessége sérül, arról nem is beszélve, hogy egy felosztó-kirovó típusú nyugdíjrendszerben eléggé nyugtalanító kérdés az, hogy miből fogja az állam fizetni a nyugdíjamat mondjuk harminc-negyven év múlva..?

Módosítás dátuma: 2011. április 15. péntek Bővebben...
 

Budapesti fiatalok szolgálata Badalóban (Kárpátinfo)

E-mail Nyomtatás PDF

2011. április 11. - Manapság nem megy ritkaságszámba, amikor az anyaországból vagy más magyarlakta területről gyülekezeteinkbe vendégek érkeznek, az viszont alighanem egyedülálló jelenségnek számít, amikor ezek a fiatalok a vendégeskedés és turistáskodás mellett az itt eltöltött rövid idő alatt igyekeznek kétkezi munkával is hozzájárulni a gyülekezeti élethez.

Bővebben...
 

Várszegi Asztrik Pozsonyban: Közösségeket kell építenünk (Felvidék Ma)

E-mail Nyomtatás PDF

2011. április 8. - Az Esterházy János Polgári Társulás szervezésében, került sor "Család–templom–iskola, a keresztény nevelés három alappillére" címmel Várszegi

Bővebben...
 

Erdélyi körúton Szent László ereklyéje (Erdély.ma)

E-mail Nyomtatás PDF


2011. április 07. - A Dévai Szent Ferenc Alapítvány kezelője, Böjte Csaba Erdély felvirágoztatását szolgáló Szent István-tervem azon beül is a Tündérkert program sok embert megmozgatott. A most erdélyi körúton levő Szent László-ereklye is jó alkalom arra, hogy Csaba testvér megszólítsa az embereket.

Módosítás dátuma: 2011. április 07. csütörtök Bővebben...
 

Lefestették a magyar feliratot a komáromi Szent Rozália templomban (Felvidék Ma )

E-mail Nyomtatás PDF

2011. április 7. - A komáromi Szent Rozália templom felújítása során a templom belsejében található magyar feliratot rekonstrukció címszó gyanát lefestették a felújítást végző szakemberek. Közleményben tiltakozott azonnal a Magyar Koalíció Pártja komáromi elnöksége és több komáromi civil szervezet is, a magyar felirat eltüntetése kapcsán.

Bővebben...
 


200. oldal / 369

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 100 vendég böngészi