Főoldal Sajtószoba Zsidózott a CNN műsorvezetője, kirúgták (Független Hírügynökség)

Zsidózott a CNN műsorvezetője, kirúgták (Független Hírügynökség)

E-mail Nyomtatás PDF

2010. október 2. - Kirúgták állásából pénteken a CNN egyik műsorvezetőjét, amiért kirekesztőnek nevezett egy népszerű komikust, és közölte, hogy az egész televízió-ipart - beleértve a saját csatornáját is - zsidók irányítják. "Rick Sanchez nem tartozik többé a céghez. Megköszönjük Ricknek az elmúlt évek szolgálatát, és minden jót kívánunk neki" - közölte szűkszavúan a CNN, alig 24 órával a műsorvezető csütörtök délutáni nyilatkozata után.
Sanchez a Syrius XM rádió egyik műsorának volt a vendége, amikor kifejtette a véleményét Jon Stewartról, aki előzőleg a Comedy Central csatornán futó The Daily Show című műsorában gúnyolta Sanchezt. A CNN műsorvezetője úgy fogalmazott, hogy Stewart kirekesztő "mindenkivel szemben, aki nem ért egyet az ő nézeteivel, ami alapvetően a fehér liberálisok intézményes véleménye". "Képtelen lenne kapcsolatot kialakítani egy olyan sráccal, mint én" - tette hozzá a kubai-amerikai Sanchez, aki azonban később finomított a mondanivalóján, és úgy fogalmazott, hogy inkább előítéletesnek nevezi Stewartot, mint kirekesztőnek.
Amikor azonban a rádióműsor riportere felhívta Sanchez figyelmét arra a tényre, hogy Stewart zsidó, és így egy kisebbségi csoport tagja, a tévés gúnyosan azt mondta: "Igen, nagyon tehetetlen ember... Könyörgöm, viccel velem? Elmondom, hogy a CNN teljes vezetése Stewarthoz hasonló. És legtöbb ember, akik más társaságokat vezetnek is Stewarthoz hasonlóak."
Az 52 éves Rick Sanchez egy Kubából érkezett bevándorló gyermekeként nőtt fel Floridában, és előbb az MSNBC-nél, majd 2004-től a CNN-nél dolgozott. Utóbbi tévétársaságnál a Rick's List című műsor vezetője volt, de számos más műsorban is közreműködött, elsősorban a spanyolajkúakkal foglalkozó témákban.

 

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Olvasnak bennünket

Oldalainkat 716 vendég böngészi